Wintersymphonie

Wintersymphonie

Dat de winter ook mooi kan zijn bewijzen deze sfeerfoto's, mij toegezonden door mijn vriend Hans.

Onder al deze koude sneeuw, bevinden zich nog altijd 48 koi die groeien als kool. Onlangs nagemeten waren ze gemiddeld 45-50 cm, met enkele uitschieters. Wij zijn echt benieuwd wat ze in maart gedaan hebben. Het is al een hele tijd geleden dat we deze koi gezien hebben, maar geduld is een mooie zaak.

Niets mooier trouwens dan een koi kopen en deze laten opgroeien in een mudpond in Japan. Tijd is toch een relatief begrip en hoe ouder je wordt hoe meer geduld je hier voor kan opbrengen. Een jaar is lang, maar wat is het kort als het voorbij is. En voorbij is voorbij, dit komt niet meer terug.

Ik hoop met dit project dat ik enkel dank zij de samenwerking met Hans heb kunnen realiseren, 80% van het resultaat kan bereiken dat er in Japan bereikt wordt in optimale condities. Het plan is trouwens gerijpt om in de zomer met 10 nisai te gaan experimenteren in de groene soep op een bepaalde temperatuur om zo het beste resultaat te bekomen. De nisai zitten al in mijn hoofd die zullen gebruikt worden.

Spannend nietwaar ? en genieten maar van de foto's...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: vanaf 11.00 tot ± 16.00 uur.
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SH-NA18-45

showa SH-NA18-45
Koi Evolutie

1411052

Archief 1411052