Zalig Kerstfeest

Zalig Kerstfeest

Op dit ogenblik is er natuurlijk weinig te melden over koi.

Het is tijd om je voor te bereiden op de komende drukke dagen die in het teken staan van de familie. Het zijn gewoonlijk drukke tijden, maar dan zonder koi. Ik wil iedereen dan ook een prettig Kerstfeest toewensen, en geniet van je familie tijdens deze dagen.

Ik wil nog even zeggen dat ik zaterdag niet open ben, maar zondag wel van 10.00 tot 13.00 uur.

Speciale Eindejaarsaanbieding

Vanaf vandaag tot en met 1 januari geef ik de mensen de gelegenheid om uit mijn bestaande assortiment koi een keuze te maken.

Ik heb een nieuw systeem in mijn hoofd voor volgend jaar, en wil dit even met mijn zoon bespreken en uitwerken, maar ondertussen mag iedereen die het wil een keuze maken uit alle koi die nog op de website staan.

Misschien heb je altijd een zwak gehad voor een koi, maar misschien is het prijskaartje te hoog. Ieder jaar geef ik dan de kans om die mensen een bod te laten doen via mail. Geef gewoon even door wat jij kan of wil betalen voor een bepaalde koi, en ik zal ieder bod in overweging nemen.

Wel zijn alle koi die beginnen met 14 niet in het rijtje opgenomen, en ook niet de koi die beginnen met SA-14, KO-14 of SH-14, met andere woorden, geen enkele koi die aangekocht werden in 2014.

Het enige dat ik er graag bij vermeld, is dat het bod met respect moet gedaan worden, met een gegronde uitleg waarom. Dat zal van belang zijn in mijn besluitvorming. Ik zal op iedere mail een antwoord sturen.

Prettig Kerstfeest aan iedereen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240