Wat zijn uw kerstwensen

Wat zijn uw kerstwensen

Misschien heb je nog verborgen wensen voor 2015

Laat het mij weten, misschien kunnen wij je helpen. 2014 was al een fantastisch jaar, maar we zullen proberen om 2015 nog geweldiger te maken, alhoewel ik niet goed weet hoe ik dat moet gaan klaarspelen.

Ik heb in grote lijnen mijn strategie al uitgestippeld, en ze zal anders zijn dan dit jaar. Dit wil echter niet zeggen dat dit beter zal zijn, en een foutje is zo gemaakt en wordt meedogenloos afgestraft.

Daarom dat ik op de valreep nog zoveel mogelijk hints wil weten van mijn lezersgroep. Wat zijn mijn fouten, wat zijn mijn goede dingen, wat kan ik nog betekenen in 2015, wat zou je willen zien veranderen, laat het mij weten.

Slechte of goede informatie, het maakt niet uit, want je kan leren van alle informatie die je maar te horen krijgt. Ik wil er alles aan doen om zoveel mogelijk wensen te laten uitkomen.

Ik heb voor mezelf een klein doel gesteld, maar weet nog niet of dit financieel haalbaar is, maar ik wil een overkapping laten bouwen over de 2 grote buitenvijvers, waardoor er ook een overdekte zitplaats is tijdens de zomermaanden.

Ik heb enkele idees geschetst en enkele mensen gecontacteerd, en zal nu even bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Andere prioriteiten zitten in mijn hoofd, welke voorrang krijgen is nog maar de vraag. Eind januari tot begin februari ga ik in retraite om mijn hersenen te pijnigen en zoveel mogelijk nieuwe strategiën evalueren.

In ieder geval staan goede koi bovenaan, en de zaterdagse gezelligheid mag nooit ontbreken.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: vanaf 11.00 tot ± 16.00 uur.
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SH-NA18-45

showa SH-NA18-45
Koi Evolutie

1411052

Archief 1411052