Zalig Kerstfeest

Zalig Kerstfeest

Ik vond het een goed idee om alle kerstkaarten eens naast elkaar te zetten die ik ooit eens gemaakt heb gedurende het begin van Interkoi.

De eerste kerstkaart dateert van 2007 en zoals je kan zien heb ik ieder jaar een nieuwe kerstkaart gemaakt. Toch mooi om ze allemaal nog eens op een rijtje te zetten en terug te zien.

Ondertussen is er bijzonder veel verandert in de koiwereld. Of het beter of slechter is blijft een open vraag, de toekomst zal het uitwijzen. De informatie die makkelijker te bereiken is via de sociale media heeft misschien zijn nut, maar heeft ook gevaarlijke trekjes waar ik mijn bedenkingen bij heb.

Ik ga het hier verder niet over hebben, want dit heeft geen enkel nut, het is een evolutie waar je je moet aanpassen en waar je niet moet tegen vechten.

Feit is dat ik het meest succesvolle jaar uit mijn "koi" loopbaan heb meegemaakt. 2017 Was een topjaar voor Interkoi en daar ben ik bijzonder blij en dankbaar voor.

Alle reden dus om 2018 met open armen welkom te heten, en toch heb ik mijn twijfels. Twijfels zijn goed…twijfels laten je met je 2 voeten op de grond staan, zodat je niet begint te zweven.

Vandaag echter ga ik genieten van mijn familie…mijn kinderen en fantastische kleinkinderen waar ik bijzonder blij mee ben en waar ik een geweldige relatie mee heb.

Geen koi op het menu vandaag, maar naar jaarlijkse traditie een kalkoen, een traditie die ik al 30 jaar naleef en die onlangs door mijn zoon is overgenomen.

Geen ellenlang verhaal vandaag…. aan iedereen een “Zalig Kerstfeest”, en geniet van de mooie ogenblikken die een dag zoals vandaag kan brengen.

Meer afbeeldingen

Zalig Kerstfeest: afbeelding 1
Zalig Kerstfeest: afbeelding 2
Zalig Kerstfeest: afbeelding 3
Zalig Kerstfeest: afbeelding 4
Zalig Kerstfeest: afbeelding 5
Zalig Kerstfeest: afbeelding 6
Zalig Kerstfeest: afbeelding 7
Zalig Kerstfeest: afbeelding 8
Zalig Kerstfeest: afbeelding 9
Zalig Kerstfeest: afbeelding 10

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240