Zaterdag 29 april

Zaterdag 29 april

Ik heb besloten om op zaterdag 29 april de ginrin benigoi te laten uitkiezen door de personen die er eentje aangeschaft hebben.

Door begrijpelijke redenen is het helaas niet tot een succes gekomen met de ginrin benigoi, en is de verkoop minimaal geweest. Je kan dus van een slechte investering spreken, en dat vind ik toch zonde.

Ik had zeker gedacht door een groot aantal van deze ginrin benigoi op de veiling aan te kopen, de betere uit de serie te pakken te krijgen, maar helaas. Achteraf blijkt dat er een overaanbod op de markt is gekomen, niets aan te doen.

Nu is het wel zo dat ik er zelf nog altijd met plezier naar kijk, gelukkig maar en ik zal ze door de tijd wel kunnen slijten. Ze zijn behoorlijk gegroeid en straks zal ik de overblijvers verdelen over de vijvers. In het 2de gedeelte van dit filmpje zie je ze nog eens uitleven !

Ik breng de personen op de hoogte die het recht hebben om als eerste een koi te kiezen uit de selectie en zou dit graag rond 13.00 uur organiseren.

De werkwijze zal als volgt gaan.

Ik zet alle ginrin benigoi afzonderlijk. Dan zal ik ze per aantal van 5-8 in een blauwe bowl zetten. Als er één tussen zit die ze interessant vinden, hebben kan men deze eruit selecteren totdat ze allen de revue gepasseerd hebben.

De persoon die de eerste keuze heeft, mag telkens als eerste kiezen, dan de 2de enz….Als er uiteindelijk één of meerdere ginrin in de blauwe bowl zitten zullen ze hun definitieve keuze daaruit moeten bepalen, zodat deze kan meegenomen worden.

Indien er mensen zijn die niet op deze dag kunnen aanwezig zijn, kunnen ze me aangeven wanneer ze wel kunnen. Er zijn niet zoveel kandidaten en er is meer dan voldoende keuze.

Afspraak dus op 29 april.

Noteer dat ik niet open ben op zaterdag 15 april tot en met zondag 23 april

Ik zou het op prijs stellen dat alle verkochte koi opgehaald worden VOOR 26 april

Vergeet niet je in te schrijven voor de opendeurdagen

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240