Zaterdag en zondag

Zaterdag en zondag

Nu zaterdag is het gewoon geopend zoals iedere zaterdag, maar zondag ga ik de koi uit opgroei 1 ophalen. Kom op de valreep nog even langs, is het niet voor de koi, dan voor de gezelligheid.

De koi uit de opgroei zullen voorlopig in één van de binnenvijvers die geprepareerd is gezet worden. De eigenaars worden verzocht om deze koi op te komen halen.

Ik zal proberen om van iedere koi een filmpje te maken zodat een mooie evolutie kan getoond worden. Het zou fijn zijn mochten alle koi opgehaald zijn voor 5 oktober.

Het is altijd mogelijk om door de week een afspraak te maken indien het niet mogelijk is om de koi te komen ophalen op de enige zaterdag (28 september) dat we nog open zijn, vooraleer we naar Japan vertrekken.

Zoals reeds vermeld zou ik het ook op prijs stellen indien je zelf een doos of een blauwe bak kunt meebrengen om de koi in te verpakken.

Het zal een spannende zondag worden in ieder geval. Er zijn meerdere vragen om de koi nog langer in de opgroei te laten, maar dit is helaas niet mogelijk.

Wij moeten nog bijzonder veel koi uit Japan laten komen en hebben alle beschikbare vijvers nodig. Het zal een spannende winter worden met een massa aan kwaliteit.

De veilingen in Japan zijn wel anders ingedeeld. In plaats van 3 veilingen zullen er slechts 2 veilingen plaatsvinden. Eentje nu in oktober en de volgende pas in december.

Hierdoor wordt ik eigenlijk verplicht om tussendoor nog eens naar Japan te reizen. Waarom zul je je afvragen ?

Als ik van 5 tot 13 oktober in Japan ben, zijn nog niet alle koi uit de mudpond naar boven gekomen. De mudponds en vijvers zijn nog niet leeggemaakt. Ik zal dan ook geen updates kunnen geven van de koi die nog in Japan verblijven.

Ik begrijp dat iedereen met spanning naar deze updates zal verlangen. Daarom heb ik een speciale reis ingelast van 9 tot en met 18 november, zodat ik alle wensen kan vervullen van de mensen die nog koi hebben rondzwemmen. Ik ben het aan mijn klanten verplicht...

Het worden drukke maanden….

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240