Rini Groothuis op bezoek

Rini Groothuis op bezoek

Het was een hele tijd geleden, maar uiteindelijk heeft hij de weg terug gevonden naar Arendonk. Zijn gezondheid heeft een knak gekregen, maar hij heeft voorlopig het gevecht gewonnen.

Bovendien was het een prachtige zonnige dag waar je alleen maar van kan genieten en dat hebben we dan ook gedaan.

Na het ophalen van wat herinneringen werd het geweer geladen, want dan is het tijd om als echte koikichi te genieten van datgene waar het eigenlijk om gaat.

Je kan toch niet anders dan Rini te laten genieten van zijn passie de karpers, en in dit geval de koikarpers, en je voelt in je botten dat het echte genieten nog niet is uitgedoofd.

We zijn ons boekje gisteren te buiten gegaan, want het is in principe nooit de bedoeling om zoveel koi te laten zien. Ik wou dan ook enkel de niet verkochte laten zien, maar als je ervaart hoeveel liefde voor de koi naar boven komt, kan je niet anders dan alle koi nog even in ogenschouw te nemen.

Het is dan ook een echte filmsessie geworden en voor diegenen die van de filmpjes en van de stem van Rini houden, dan zullen ze vandaag hun plezier kunnen beleven.

Het is pure nostalgie, en ik zal er niet te veel woorden aan vuilmaken, maar gewoon de filmpjes op een rijtje zetten, maar eerst een een korte inleiding zodat je weer gewoon kan worden aan zijn “donderende stemgeluid”. Hij heeft het vertellen nog niet verleerd….

En eerst nog een kort verhaal van een klant die mij volgende mail schreef:

Dag Luc,

Rini komt langs en ik kan vandaag onmogelijk weg .... had ik dat eerder geweten ..... die man heeft mij indertijd aan het karpervissen gezet, iets wat ik al lang niet meer doe maar een zeer goede herinnering aan heb. En onbewust heeft dat waarschijnlijk tot de koihobby geleid.

Rini schreef indertijd (45j geleden ...) razend interessante artikels voor onder meer "voor en door ... ". Nu is het zalmvissen in Noorwegen ....

Concreet : als hij nog een exemplaar heeft van zijn "testament" boek dan doe ik het bij een volgend bezoek graag mee ..... misschien signeren .....

Als iemand dit zo innemend schrijft dan kan je toch niet anders dan ervoor zorgen dat zijn wens vervuld wordt of niet ? Voor Ivan van Rini Groothuis

Rini Groothuis en Bendora - 01

Rini Groothuis en Bendora - 02

Rini Groothuis en Bendora - 03

Rini Groothuis en Bendora - 04

Rini Groothuis en Bendora - 05

Rini Groothuis en Bendora - 06

Rini Groothuis en Bendora - 07

Rini Groothuis en Bendora - 08

Rini Groothuis en Bendora - 09

Rini Groothuis en Bendora - 10

BOVENDIEN VOOR DE LIEFHEBBERS

Op zaterdag 28 september zal Rini speciaal aanwezig zijn als wij vijver 5 gaan leegmaken en de koi die een aantal maanden in de groene soep hebben gezwommen boven te halen.

Mensen die graag zijn laatste boek Sluimerend Dynamiet 2.0 willen aankopen moeten het mij vooraf even doorgeven. Rini zal het ter plaatse signeren. De prijs per boek bedraagt 45 euro.

Tenslotte zijn er nog een aantal boeken over van zijn enigste koiboek, Nishikigoi Symfonie. Ook is het mogelijk om dit boek dan nog aan te kopen voor de prijs van 45 euro, en zal Rini het ter plaatse signeren indien gewenst.

Noteer in je agenda zaterdag 28 september

Ik ben vandaag NIET open

Meer afbeeldingen

Rini Groothuis op bezoek: afbeelding 1
Rini Groothuis op bezoek: afbeelding 2
Rini Groothuis op bezoek: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240