Ze kennen het snel

Ze kennen het snel

Gisteren heb ik mijn laatste voedermachine die ik nog heb geplaatst bij de tosai die gaan overzomeren.

Mooi woord "overzomeren", het klinkt eigenlijk niet, maar heeft dezelfde betekenis als overwinteren in principe. Ik heb de temperatuur op 19° gezet voorlopig, want er moeten nog een paar tosai uit deze vijver vertrekken, en ik wil de temperaturen niet te veel op en neer laten gaan.

Hier kan je zien hoe snel ze het leren.

Bij 19° kan ik makkelijk naar beneden op enkele dagen tijd, en dat zal de tosai niet zo snel verstoren. Als de tosai dan eindelijk op hun definitieve plaats zitten, is het tijd om deze vijver naar 22° te brengen tot einde september.

Ik heb nog altijd een goed gevoel bij deze Fiap voedermachientjes. Ze hebben geen stroom of geen licht nodig. Via het klokwerk wordt een transportband naar voor getrokken en zal het voer systematisch in de vijver vallen. Simpel en eenvoudig.

Meer afbeeldingen

Ze kennen het snel: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: op afspraak

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

DU20062

nidan kohaku DU20062