Zie jij wat ik zie ?

Zie jij wat ik zie ?

Inderdaad, het was gisteren een druk bezette dag voor mij. De overkappingen van de vijvers 1-2 en 3 heb ik verwijderd en dit kondigt dan ook het nieuwe seizoen aan. Het werd stilaan tijd, en het weer heeft me ook een handje geholpen, alhoewel ik moet toegeven dat mijn leeftijd me parten begint te spelen.

Toch een hele job om alles alleen te doen, maar het is nu éénmaal niet anders. Bovendien kondig ik nu ook aan dat ik vanaf zaterdag weer open zal zijn van 11.00 tot 16.00 uur, dus iedereen die graag langs wil komen is natuurlijk altijd welkom.

Ik ben tegelijkertijd ook mijn koi aan het herschikken, want dat is nodig dit jaar. Er komen nog een massa koi af en die hebben de juiste verzorging nodig. Daarom is het belangrijk dat alles nu al op zijn goede plaats terechtkomt.

Er is op dit moment wel een overaanbod van karashigoi. Het zijn forse dieren, maar ik heb er vorig jaar teveel ingekocht en ik moet dus plaats ruimen indien mogelijk. Een goede gelegenheid voor mensen die een zwak hebben voor deze éénkleurigen. Ik heb ze samen gezet in vijver 2, een bonte verzameling van koi tussen de 40 en 60 cm.

Vanaf dit weekend bied ik deze aan, speciaal om plaats te maken voor de nieuwe koi. De prijzen die ik hiervoor ga hanteren zijn 50 - 100 -150 - 200 - 250 - 300- 350 - 400 - 450 en 500 euro. Er zitten er van alle prijsklassen tussen. Uiteraard zal ik de beste niet aan 50 euro meegeven, maar soepelheid zal de boventoon vieren.

Er is echter 1 mini probleem, namelijk je moet de koi onmiddellijk mee naar huis nemen. En dat is absoluut geen probleem. De koi zijn winterhard, wat sowieso een voordeel is, en er zitten prachtige exemplaren tussen.

Je mag je keuze doen, en haal je er de beste uit, dan zal hier ook het hoogste prijskaartje aan hangen natuurlijk. En geloof me, er zijn voldoende karashigoi die meer dan goed zijn waar ik best zal meedenken in de prijs.

Een kort filmpje van de vijvers zonder overkapping mag  natuurlijk niet ontbreken. Het geeft dadelijk weer een ander gevoel. Vandaag ga ik een fotosessie met Polleke organiseren, dus werk genoeg aan de winkel. 

 

1 reactie

Eric

Succes vandaag maar dat zal wel gaan met z,n top fotograaf .


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml