Kandidaten Euregio Koishow

Kandidaten Euregio Koishow

Door omstandigheden kan ik de Belgische Koishow dit jaar niet meedoen. Het is jaren geleden dat ik moeten passen heb, maar het is niet anders. De Euregio Koishow zal ik wel meedoen, en die zal er al redelijk vlug aankomen, namelijk 3 en 4 juni.

Ondertussen moet ik al een selectie gaan voorbereiden om te zien welke koi er mee kunnen doen aan de show. Misschien wil jij ook wel eens meedoen. Ik heb een aantal koi geselecteerd die best geschikt kunnen zijn om aan deze show mee te doen.

Welke het gaan worden weet ik nog niet. Een kandidaat Grand Champion heb ik helaas niet dit jaar, maar ik hoop toch enkele prijzen in de wacht te slepen. Ik heb in ieder geval 2 grote vaten besteld, en ik zal ook een stand hebben waar je me eventueel een bezoek kan brengen. Voor iedereen die een keuze wil maken uit de geselecteerde koi zal ik een speciaal aanbod maken.

Met wat geluk en goed weer gaan we een geweldige show krijgen, net zoals vorig jaar. Als er mensen zijn die een keuze willen maken uit de gesecteerde koi, die mogen me natuurlijk altijd contacteren. Ik kijk er al naar uit.

Vandaag ga ik een aantal koi filmen om voor te bereiden op de eerste online veiling. Het is met een dubbel gevoel, want mijn gevoel vertelt me dat het misschien niet echt een succes zal worden. Ik ga dan ook voorzichtig beginnen, en zal je in de loop van de volgende dagen op de hoogte houden wanneer je mee kan strijden.

 

Meer afbeeldingen

Kandidaten Euregio Koishow: afbeelding 1
Kandidaten Euregio Koishow: afbeelding 2
Kandidaten Euregio Koishow: afbeelding 3
Kandidaten Euregio Koishow: afbeelding 4
Kandidaten Euregio Koishow: afbeelding 5
Kandidaten Euregio Koishow: afbeelding 6
Kandidaten Euregio Koishow: afbeelding 7
Kandidaten Euregio Koishow: afbeelding 8
Kandidaten Euregio Koishow: afbeelding 9
Kandidaten Euregio Koishow: afbeelding 10
Kandidaten Euregio Koishow: afbeelding 11
Kandidaten Euregio Koishow: afbeelding 12
Kandidaten Euregio Koishow: afbeelding 13
Kandidaten Euregio Koishow: afbeelding 14
Kandidaten Euregio Koishow: afbeelding 15

1 reactie

Peter De Clercq

Ik zou koi 14/16 laten meedoen. Dat vroeg je toch hee Luc.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml