Zinkend voer, een goed idee

Zinkend voer, een goed idee

Dat de Nederlanders feest vieren zullen we weten. Na de sobere en soms vervelende 1ste helft, was de 2de helft een echt festijn om van te smullen.

Wat zullen ze genoten hebben....nu maar hopen dat ze toch met de 2 voetjes op de grond blijven....Mijn kleinkinderen zullen even geslikt hebben, want hun mama is een Spaanse....dit deed pijn volgens mij. Op de bijgevoegde foto stonden ze nog met 1-0 voor...ocharme, ik krijg er medelijden mee....

Een mooi moment om een mooie promotie te doen met ons bijzonder goed zinkend voer.

Ter ere van de overwinning heb ik een promotie samengesteld van zinkend voer, dat je alleen kan bestellen via Interkoi. stuur me een mail met je gegevens en ik zorg dat het klaar ligt, of dat je het op kan komen halen.

Het voordeel van zinkend voer is vrij duidelijk. Geen voer meer dat in de skimmer drijft, en bovendien zijn de koi vissen die graag hun voer op de bodem zoeken. Natuurlijk zien wij de koi graag de drijvende korrels opsloeberen, en daarom deze goede raad.

Voer eerst met wat drijvend voer, en daarna wat zinkend voer, zodat je de voordelen van beide hebt. Over de kwaliteit van het voer zal ik niet meer uitwijden. Er zijn momenteel al veel te veel voeren op de markt die door de grote voerfabrikanten op vraag samengesteld worden en voorzien van een persoonlijk etiket.

Probites is een eigen productie met een eigen samenstelling. Maar hier ga ik het niet meer over hebben, je doet maar.... Je kan ook naar mijn verkoopsite gaan www.koroyal.be en op regelmatige basis het voer bestellen. Gisteren besteld = vandaag geleverd. Ik ben blij dat het voer nu ook in België stilaan vaste voet op de bodem krijgt. De bestellingen komen momenteel op regelmatige basis binnen, en vooral Oost en West Vlaanderen zijn gretige afnemers.

Laat het ons echter vandaag niet alleen over voetbal en voer hebben, want tenslotte gaat het ook nog over koi. Ik heb momenteel de koi die naar de show gaan volgende week, verplaatst naar binnen om ze een extra behandeling te geven, en om natuurlijk te stoppen met voeren.

Tegelijkertijd heb ik de koi die van april binnenzitten even naar buiten gebracht en waarom dan niet op de film ? Het blijft altijd een genot om filmpjes te bekijken, tenminste dat vind ik toch. Ik zet ze hier dan ook op een rijtje.

Sanke SA-V14-0411 is toch wel een specialleke. Sinds ze hier zit is ze 2 cm gegroeid en ze heeft alles in zich om bijzonder groot te worden. Het patroon is zeldzaam en exclusief, maar vooral het sumi is van perfecte kwaliteit. Echt atarashi sumi. Wie atarashi sumi niet kent, zal ik het proberen uit te leggen. Het zijn sterke vlakken sum i die een sterke luster (glans) hebben en die niet verstoord worden door meerdere losliggende sumivlekken. Een grote zwarte blinkende klodder dus, en dat hebben niet zoveel sanke.

Een aparte sanke is dit geval. Zou ik haar kopen, of zou ik haar niet kopen. Ik lust het wel, een sanke die eruitziet als Popov de clown. Ze heeft een sterke uitstraling en is ook 2 cm gegroeid op de korte tijdspanne dat ze in Arendonk is.

Een sprankelende showa lusten we allemaal. Deze behoort niet tot de wereldtop, maar is wel een bijzonder aangename vijvervis. Je zult haar maar in je bezit moeten hebben...

Toen ik deze showa zag nadat ik haar had aangekocht, was mijn eerste reactie: "heb ik dit aangekocht ?" Dat gebeurd soms op veilingen dat je je laat meeslepen door de spanning. Het is niet mijn stijl, het is niet mijn showa. Ik kan wel rond de pot draaien, maar dat doe ik niet. Wie toch van dit soort showa houdt....waag je kans, want dit vertaald zich in een mogelijk goede aankoop, want koi die ik niet graag zie, moeten bij mij zo snel mogelijk verdwijnen. Ik blijf er wel even eerlijk tegen als tegen de rest hoor, en ze is ook 2 cm vooruitgegaan. Wie weet....

Als laatste nog een glimp van deze sierlijke showa. Ze is ook niet het 8ste wereldwonder, maar wel een bijzonder fraaie vijvervis. Velen zijn beter en mooier, maar nog veel meer zijn veel minder. Ondanks haar gewone kwaltiteit, heb ik er een bepaalde band mee. Ze zwemmen nu allemaal buiten en genieten van hun natuurlijke vrijheid, een lust om te zien, of te komen zien....

En vergeet vooral niet het zinkend voer te bestellen....

Meer afbeeldingen

Zinkend voer, een goed idee: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240