Zondag 15 mei, onze jaarlijkse BBQ

Zondag 15 mei, onze jaarlijkse BBQ

De datum voor de jaarlijkse barbecue is vastgelegd: 15 mei wordt het.

Het concept is bekend, en er zal niets aan veranderd worden. De mensen die ooit al geweest zijn, weten hoe deze dag zal verlopen. De poorten gaan open om 11 uur, de barbecue zal beginnen rond 12.30 uur en we kunnen de ganse namiddag verder van de vissen en het gezelschap genieten.

Als de traditie zich voortzet zullen er ongeveer 120-140 mensen aanwezig zijn, en als het weer ons goed gezind is, kan de dag normaal niet meer stuk. Het is veel werk, maar het loont dan ook de moeite.

Of ik die dag nog iets speciaal wil doen, is me op dit ogenblik niet duidelijk. Ik wil deze dag eigenlijk meer in het teken van de gezelligheid houden. Koi kunnen we het hele jaar door nog kopen. Het is ook een mooie aanloop naar onze eerste show in Appeltern die 3 weken nadien plaatsvind en waar Interkoi dit jaar zal vertegenwoordigd zijn over een lengte van 15 meter.

Er zullen zich echter een groot aantal HQ koi bevinden in Arendonk, waaronder een aantal Jumbo van 80+, altijd de moeite om te zien.

Wil je op 15 mei aanwezig zijn op de jaarlijkse barbecue, is het wel verplicht om je in te schrijven. Stuur een mailtje naar arendonk@interkoi.eu , en geef even door met hoeveel personen je komt.

Vermoedelijk zal ik ook nog wat speciale acties koppelen aan deze dag, maar de juiste formule is me op dit ogenblik niet duidelijk. Zo gauw mijn creativiteit het toelaat zal ik het kenbaar maken, want een evenement zoals de jaarlijkse barbecue is uniek en moet een bepaalde dimensie krijgen.

Iedereen is welkom, ook mensen die nog nooit kennis gemaakt hebben met Interkoi Arendonk. Het is altijd een mooie gelegenheid om toch onze sfeer te proeven, en vooral te genieten van de koi die rondzwemmen.

Neem je pen, schrijf je in, en kom genieten van deze speciale dag.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: vanaf 11.00 tot ± 16.00 uur.
Zondag: GESLOTEN

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi Evolutie

1411052

Archief 1411052