Mako Showa bloedlijn.

Mako Showa bloedlijn.Vandaag een foto gekregen van de Mako bloedlijn met 2 mannetjes uit de Ryu bloedlijn. Dit zijn in ieder geval oyakoi die in de 32-reeks zijn verweven.

Mama is maar liefst 97 cm en het is het paradepaardje van Momotaro aan het worden. Ik heb echter een diepere genealogie aangevraagd. Ze hebben het druk, maar ze moeten er maar iets voor doen. Verdere informatie zal volgen.

Daarnaast zie je nog wat technische informatie over bacteria house, en de heilzame werking. De bacteria house is onderweg en er kan nog besteld worden. Prijs op dit ogenblik nog 155 euro/10 kg

De loting is echter stilgevallen en dat vind ik toch spijtig. Ik zal de loting nog openlaten tot zaterdag en als er geen meer deelnemers bijkomen, moet ik deze helaas stopzetten of een alternatief voorstellen. (idee is aan het rijpen)

Ik heb gisteren en vandaag alle CD's van Momotaro op de post gedaan, dus die kunnen jullie deze week zeker verwachten.

Wetenswaardig detail:
Versturen in België kostte 1,18 euro/verzending (onder 100 gram). De postzegels werden electronisch geprint en bevestigd.
Versturen in Nederland kostte 1,32 euro/verzending (zelfde verpakking). Ik moest hier 2 postzegels zelf afscheuren en plakken. De postzegels waren wel mooier...
Normaal is Nederland qua voedingsmiddelen, kleding etc veel goedkoper, maar blijkbaar qua post dan weer niet...(ook benzine, diesel etc is in België op dit moment stukken goedkoper)


Voorts wil ik even meedelen dat ik morgen, woensdag vanaf 13.00 uur zal aanwezig zijn tot 16.00 uur en donderdag ook van 13.00 tot 16.00 uur.

Zaterdag hou ik de ganse namiddag open vanaf 13.00 uur.
Iedereen is welkom.


Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

Mama is een sanke naar mijn hart..mooi klassiek patroon met het sumi op de goede plekken..1 brok pure kwaliteit...!

Matthijs on 20/01/2009 20:47

Luc, ik vrees inderdaad ook dat de loterij voor duurdere koi niet werkbaar is, althans niet in de klassieke zin (zoals de eerste twee zijn opgezet en afgelopen).
Ik heb gisteren over deze problematiek wat lopen nadenken, en meen intussen een valabel alternatief te kunnen voorstellen; eigenlijk niet eens zo ver gezocht. Ik ga er hier echter niet verder over uitwijden; de primeur wil ik voorbehouden voor jou. Bij mijn komend bezoek vertel ik er u meer over.
Groetjes en tot ziens.

Martin on 21/01/2009 01:01

Komt deze mama sanke nou als 1 van de eerste koi in beeld als ie als nisai geoogst is op de dvd?..volgens mij wel!

Matthijs on 21/01/2009 19:17