Weinig nieuws te melden.

Weinig nieuws te melden.Gun me even dit intermezzo om wat reklame te maken voor mijn kinderen...

In dit geval zijn winkel Sportselect die hij opgestart heeft in Maart 2010. Op dit ogenblik voert hij enkele zeer interessante promoties, en ik kan me moeilijk van de indruk ontdoen dat er tussen al de fanatieke koiliefhebbers ook geen sportieve mensen zitten.

Ondertussen heeft Vincent zich, op zijn 21ste jaar sterk geprofileerd op de markt, en is het aanbod serieus toegenomen. Zijn professionele benadering van het moeilijke productengamma levert hem toch de erkentenis op van de grotere topmerken zoals Adidas, Puma, Reebok en Nike, zodat hij hier tenvolle gewaardeerd wordt.

Vooral de webshop begint serieus te scoren. Door het uitgebreide gamma en de uitgekiende promoties valt hij werkelijk in de smaak bij een breder publiek. Wat zeer sterk op prijs wordt gesteld is zijn principieel prijsbeleid. Hiermee bedoel ik dat de prijzen die door de marktleiders doorgegeven worden ook gehanteerd worden. Zo zal hij nooit de prijs met 20% verhogen om nadien een korting te geven van 20%. Dit is een onderdeel van zijn beleid, en hij gokt hiermee op de lange termijnpolitiek. Vergelijk eerst je prijs is een belangrijke slogan die niet onmiddellijk opvalt, maar wel als mensen zich terdege prijsbewust zijn, en niet klakkeloos alle solden en koopjes voor waarheid nemen. Alle koopjes bij Sportselect zijn dan ook echte kortingen op de reëele prijzen.

Bekijk even deze trailer om een indruk te krijgen van Sportselect.

Voor alle oma’s, opa’s en bompa’s uit de koiwereld is het misschien een verademing om eens een bezoekje te brengen aan de webshop van chiquedings. Een tweetal jaar geleden opgestart wordt deze subtiele kinderkleding verkocht in de ganse wereld, waarbij steden als Parijs, Londen, Tokio en Berlijn regelmatig in de picture komen. Deze nostalgische kinderkleding van onberispelijke kwaliteit zijn een verademing in het aanbod van de dag, temeer natuurlijk dat mijn kleinkinderen hier ook de plakter zwaaien in de fotoshoots.

We zijn alweer begonnen aan de spurt naar het einde van het jaar, en dit is misschien een ultieme gelegenheid om je sinterklaas, kerst- of nieuwjaarsaankopen te doen via hun webshop.

Als ik deze publiciteit maak voor mijn zoon of schoondochter is het puur uit medelevendheid met hun bedrijf, en heeft het geen andere functie dan dat. In plaats van geen nieuwsitem te plaatsen over koi, heb ik ervoor gekozen om reklame voor hun te maken. Mocht je beslissen om via hun webshop aan te kopen, vermeld dit in je aankoop of stuur mij een mail over je aankoop. Ik zal dit goed in mijn achterhoofd prenten, en dit is mij ontzettend veel waard, geloof me.

Reeds meerdere klanten maken gebruik van de diensten van mijn zonen, en ik durf hardop beweren dat deze samenwerking altijd spontaan en perfect is verlopen. Meerder bedrijven in Nederland en België hebben hun weg gevonden naar Arendonk, is het niet voor de publiciteit, dan is het dikwijls voor een professionel begeleiding in de wirwar van het internetgebeuren.

Naar Arendonk komen is de uitrit 26 nemen, op de snelweg Eindhoven – Antwerpen, het eerste dorp na de grensovergang. Stop dan bij Sportselect om je sportkledij uit te breiden of te vernieuwen, stop dan bij B-Sign om je publiciteitscampagne te vervolledigen, ondersteund door een website van Robarov. Neem dan je tijd om te ontspannen bij Interkoi, al of niet om een koi aan te kopen of te genieten van HQ tosai en nisai en altijd bij een kopje koffie. Als dit gedaan is, rij dan terug naar de snelweg om tussendoor wat kinderkledij aan te kopen bij chiquedings voor je kinderen of kleinkinderen. Een geslaagde dag verzekert….

www.sportselect.be,uw sportwinkel in de regio
chiquedings, DE Spaanse kinderkleding met een vleugje nostalgie.
www.robarov.be, uitgekiende database applicaties voor internetbeheer.
www.b-sign.be, Publiciteit in de ruimste zin van het woord.


Meer afbeeldingen

Reacties

1 reactie tot nog toe

Ik ken alle bedrijven... stuk voor stuk is het "familie" in plaats van een bedrijf waar je zaken mee doet...
overal een persoonlijke prettige benadering...en mooie produkten voor een eerlijke prijs...
net 2 weken geleden bij sportselect een complete sportoutfit opgehaald... zeer de moeite waard..voor een beperkt bedrag kwalitatief zeer goede kleding!

Matthijs on 05/10/2010 19:15