Eentje uit de oude doos.

Eentje uit de oude doos.Er is weinig nieuws te melden in deze zomerse dagen, daarom misschien mooi om even terug te kijken naar vroeger.

Ik kwam toevallig een filmpje tegen dat handelde over de nieuwe vijver van Rini, je weet wel Rini Groothuis die in de beginjaren van Interkoi regelmatig een bezoek bracht aan Interkoi.

Het is al een hele tijd geleden en soms denk ik er nog wel eens aan, maar wat voorbij is, is voorbij en komt niet meer terug.

Gelukkig heb ik een heleboel filmpjes uit die tijd gemaakt, ik praat nu over 2009, en als je daar naar kijkt komen er weer allerlei gevoelens naar boven.

Ik heb alle filmpjes in dit geval aan elkaar gemonteerd wat resulteert in een film van meer dan 11 minuten. Dit zal vermoedelijk heel wat nostalgische gevoelens naar boven brengen.

Neem je tijd en geniet van het filmpje.

Helaas zijn de filmpjes niet van bijzonder goede kwaliteit, maar het was in die tijd niet anders. Ondertussen is er veel veranderd en zijn we 11 000 filmpjes verder gekomen met de nodige verbeteringen.

Wel frapant is dat Rini een korte tijd nadat hij zijn nieuwe vijver heeft opgestart, gestopt is om de één of andere reden met koi, en dat alle jumbo toendertijd bijna op 1 dag verkocht werden.

Het is een verlies voor de koiwereld en voor zover ik het achteraf heb begrepen is hij weer terug verzeild geraakt in de karperwereld, zijn oude liefde.

Helaas heb ik Rini nadien nooit meer teruggezien...

Reacties