12-13-19-20 december, een Spaans intermezzo;

12-13-19-20 december, een Spaans intermezzo;

Binnenkort vertrekken wij naar Japan en zullen we onze nieuwe aankopen vermoedelijk einde november ontvangen in onze luxe suites.

Net zoals verleden jaar wil ik hieraan gekoppeld een laatste “bezichtigingsdag” organiseren om de nieuwe aankopen te laten zien. Verleden jaar was dit 13 december, en dat was een dag om zich te herinneren. Het probleem echter is dat er veel te veel mensen samenkomen, waardoor het koigenieten iets moeilijker is.

Om niet terug in herhaling te vallen, heb ik besloten om deze dagen in te delen in 2 weekeinden, namelijk op zaterdag 12 en zondag 13 december, en het weekend van 19 en 20 december. Je bent echter wel verplicht om je in te schrijven, zodat ik alles in goede banen kan leiden. Ik zal op deze dagen niet meer dan 40 mensen/dag ontvangen, zodat we rustig kunnen genieten van de koi. Mijn Spaanse schoondochter echter, heeft zich aangeboden om ditmaal te zorgen voor de gepaste versnaperingen. Eigengemaakt tortilla’s, Chorizo, Jamon serrano, en Jamon Iberico, zal speciaal voor jullie klaargemaakt worden, en ik kan je verzekeren dat dit de moeite is.

Hoe gaat het in zijn werk ?

Je stuurt me een mail met daarin vermeld de dag dat je wil komen, met vermelding van het aantal personen dat meekomt. Je wordt dan op die dag verwacht, tenzij ik al te veel inschrijvingen heb. Als ik 40 inschrijvingen heb op die dag, zal ik je verzoeken een andere dag uit te zoeken. De deuren gaan op die dagen open opm 11.00 uur tot ± 16.00 uur. Er zullen vermoedelijk ook enkele evenementen aan gekoppeld worden, maar dat moet ik nog even uitzoeken.

Snel inschrijven is dus de boodschap.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: vanaf 11.00 tot ± 16.00 uur.
Zondag: GESLOTEN

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi Evolutie

1411052

Archief 1411052