12 januari is geweest

12 januari is geweest

Het was een hele  opkomst, het leek wel of ik soms plaats te kort kwam, maar uiteindelijk is alles gelukt. Het ging er gezellig aan toe, maar het is natuurlijk niet aan mij om te zeggen of ze een fijne tijd hebben gehad.

Ik moet wel toegeven dat ik minder foto's en filmpjes gemaakt heb als anders.  Ik kan eerlijk gezegd niet uitleggen waarom, de drive moet minder geweest zijn. De catering werd ook op prijs gesteld voor zover als ik de reacties kon horen en al vlug was iedereen druk in gesprek.

De vrouwenafdeling had zich zoals verwacht boven  plaatsgevat, dat is hun vaste stek, de rest zwermde uit, zowel binnen als buiten, en ik zag dat het goed  was. 

De belangrijkste man van dienst was natuurlijk Ben. Hij stond er zo goed als alleen voor om de koi  te laten zien. Het is wat wringen boven op de overloop, maar ach, dat maakt het af en toe alleen maar gezeliiger.

Ik heb een filmpje gemaakt van de sandan kohaku 1911002, en voor de rest heb ik dit keer geen filmpjes gemaakt van onze koi. Die maak ik op de gewone werkdagen al genoeg.

De mensen die hun koi nog niet hadden gezien zoals Willy die de white tancho kwam bekijken, Wim die zijn showa  nog niet had gezien, evenals Pascal, er was genoeg om te tonen. 

Polleke wou wel zijn nieuwe aanwinst meten, dus werd er even de meetbak bijgehaald. Ze was 73 cm bij aankomst, en wat blijkt...ze werd gisteren 77 cm gemeten, en we zagen de smile op zijn gezicht verschijnen. Volgens mij is hij een gelukkig man.

Voor de kinderen had ik dit keer iemand laten komen die gespecialeerd was in het grimeren van de kinderen en ballonnen modelleren. Iedereen was blij verbaasd over de techniek die ze hanteerde, dat was buiten verwachting.

Natuurlijk heb ik daar wel foto's en filmpjes van gemaakt. De kinderen konden kiezen hoe ze hun gezicht wilden laten doen, en mijn voorbeeld is natuurlijk één van mijn kleinkinderen. De ballonnen plooien werd ook op prijs gesteld en leidde tot prachtige resultaten. Dit werd verzorgd door Jolanda van Jolley balloons en is een aanrader.

Ik was blij om iedereen nog eens gezien te hebben.  Natuurlijk kan je niet overal bij zijn, maar op zaterdag staan wij altijd met volle en gemeende overgave ter beschikking voor onze klanten. Nu kunnen we er weer een jaar tegen.... op naar de volgende opendeurdag.

Ik ben zaterdag en zondagmorgen nog aanwezig, maar dan zal ik er voor enkele weken tussenuit zijn.  Ondertussen zal Ben iedereen op zaterdag ontvangen, laat hem ocharme niet in de steek en probeer af en toe eens langs te gaan. Ik zal wel alles opvolgen vanuit het aards paradijs.

Bedankt voor de uiterst gezellige dag, de foto's spreken voor zich.

 

Meer afbeeldingen

12 januari is geweest: afbeelding 1
12 januari is geweest: afbeelding 2
12 januari is geweest: afbeelding 3
12 januari is geweest: afbeelding 4
12 januari is geweest: afbeelding 5
12 januari is geweest: afbeelding 6
12 januari is geweest: afbeelding 7
12 januari is geweest: afbeelding 8
12 januari is geweest: afbeelding 9
12 januari is geweest: afbeelding 10
12 januari is geweest: afbeelding 11
12 januari is geweest: afbeelding 12
12 januari is geweest: afbeelding 13
12 januari is geweest: afbeelding 14
12 januari is geweest: afbeelding 15
12 januari is geweest: afbeelding 16
12 januari is geweest: afbeelding 17
12 januari is geweest: afbeelding 18
12 januari is geweest: afbeelding 19
12 januari is geweest: afbeelding 20
12 januari is geweest: afbeelding 21
12 januari is geweest: afbeelding 22
12 januari is geweest: afbeelding 23
12 januari is geweest: afbeelding 24
12 januari is geweest: afbeelding 25
12 januari is geweest: afbeelding 26
12 januari is geweest: afbeelding 27
12 januari is geweest: afbeelding 28
12 januari is geweest: afbeelding 29
12 januari is geweest: afbeelding 30

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

11 reacties

Ans

Nogmaals bedankt Luc en Raymonda, het was gezellig en weer top geregeld😊


Orlando

Alles wat tot in de puntjes geregeld!


The Untouchable

Bedankt voor de hartelijke ontvangst Luc, het zeer lekkere eten (zoals gewoonlijk) en de vele bekende of minder bekende koikichi met wie we een babbeltje hebben kunnen slaan. Alleen jammer dat onze tijd te kort was om met de vele nieuwe gezichten in contact te kunnen treden, maar dat lag dan wel aan onszelf, wegens nog andere prioriteiten. Ben ook blij dat ik de Interkoi \'havik\' nog eens heb kunnen ontmoeten, een man die altijd maar zegt dat z\'n vijvers vol zitten (die van mij zo mogelijk nog voller), maar geregeld opnieuw toeslaat op de mooiste vissen. Gezonde jaloezie is mijn deel ! Luc, nog een fijne en weldoende vakantie als je eraan toe bent!

interkoi

Ik heb ook te weinig tijd gehad om van jou te kunnen genieten Martin. Spijtig maar het was nogal druk en je kan niet bij iedereen een gesprek aan gaan, en met jou moet je dubbel oppassen...volgend jaar ga ik denk ik wel terug de zomer selecteren voor een bedankdag.😋

Wim DW

@interkoi je zou er ook een seizoensbedankdag kunnen van maken - (ik denk niet dat de aanwezigen gisteren er iets op tegenhebben) 😂😂😂

The Untouchable

@interkoi Awel, ik denk dat zulks idd een beter idee is, want ondanks alle genomen maatregelen was het nogal kil in de tent, iets wat mij zelf niet deert maar zoals gewoonlijk mijn wederhelft des te meer. Vandaar ook het (te) vroege vertrek, waarvan ik achteraf spijt heb. Want dat BK veldrijden kon mij achteraf gezien, ondanks de moie winnaar, wel gestolen worden. Maar verwijt je zelf niks Luc, ik vond het allemaal wel geslaagd. Alleen voor de promo-koi was ik deze keer amechtig, je weet wel waarom. Je kunt niet voor alle koi de nodige libido opbrengen.


Johan

Inderdaad 12 Januari is geweest maar deze dag is niet zomaar voorbij gegaan. Deze dag met een leuk gezelschap koikichi doorgebracht, lekker eten en drinken (wat waren die speculoosmousse als dessert lekker). Heel veel mooie koi gezien paar prachtige aankopen bekeken en doorgesproken met de betreffende kopers. Dus rest mij alleen nog de familie Borgmans te bedanken voor ontvangst, catering en organisatie. Ben voor het showen van de verschillende koi en alle aanwezigen voor de gezelligheid.  De Sandan Kohaku 1911002 is een hele nette Kohaku jammer dat ik deze live bowl gemist heb. Alhoewel ik zie dat er nog maar weinig plek was op het podium ze trok veel kijkers 😀


Wim DW

het was een zeer leuke namiddag - alles was perfect geregeld - bedankt en ook van hieruit een fijne vakantie gewenst


Johnny

Alles was top geregeld. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻. Fijne vakantie gewenst alvast. 


Peterken

Het was een gezellige koi dag! Het eten was lekker en de drankjes waren ook best prima! Maar het aller belangrijkste is dat we weer van je koi hebben kunnen genieten!


Matthijs

Het was weer als vanouds! Gezellig goed eten en veel koikichi thanks :-)


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240