13 Januari 2019

13 Januari 2019

Deze dag heb ik uitgekozen voor de opendeurdag. Een rare datum inderdaad maar de besognes in de maand december hebben ertoe geleid dat de normale opendeurdag in december niet kon doorgaan.

Reden was de ontzettend drukke periode. Dan moest ik een keuze maken, ofwel begin januari wat ik niet verstandig vond, en dan bleef er alleen nog 13 januari over, want daarna vertrek ik op mijn jaarlijkse vakantie.

Wel ben ik volledig met de organisatie bezig en ik zou het een speciale touch willen geven, maar daar kan ik momenteel weinig over zeggen.

INSCHRIJVEN VERPLICHT

Om dergelijke opendeurdag te organiseren, die in het teken staat van gezelligheid en waarbij verkopen niet aan de orde is, moet ik weten hoeveel mensen er zullen komen. Bovendien moet ik een limiet stellen aan het aantal genodigden, vermits de ruimte in de winter beperkt is.

Aarzel dan ook niet om je zo snel mogelijk in te schrijven, want vanaf een bepaald aantal moet ik helaas een negatief antwoord geven.

De caterering zal verzorgd worden door ETM catering net zoals vorig jaar, wat bijzonder op prijs gesteld werd..

Het doel van mijn opendeurdagen is niet zozeer het verkopen van koi, allerminst, maar gewoon een dagje koikichi zijn en een dankwoord aan al de klanten die het mogelijk maken om Interkoi levendig te houden.

Het plan voor een opendeurdag is nog niet zolang gerijpt, maar ik zal zorgen dat alles zo goed mogelijk in orde zal zijn.

Ik open de deuren om 11.00 uur zoals altijd, het parkeren zal ook moeten gebeuren op de parkeerplaats die de nodige parkeerruimte heeft, zodat we de mensen in de straat niet moeten storen. Zet je routeplanner op de Van Eycklaan en rij de straat volledig uit tot aan het zwembad.

De meesten kennen deze parkeerplaats reeds, maar hier toch nog een kleine routebeschrijving naar de parkeerplaats bij het zwembad in Arendonk. Het is een kleine wandeltocht van een 500 meter, maar dat zul je er wel voor over hebben veronderstel ik.

Ik zou het sluiten van de inschrijvingen willen eindigen op zaterdagavond 5 januari, zodat ik alles in goede banen kan leiden.

Mijn hersenen pijnigen zich nog om enkele geschikte verrassingen in petto te hebben, maar daar is nog voldoende tijd voor.

Wat betreft de inschrijvingen: gelieve duidelijk je naam en het aantal personen door te geven dat aanwezig zal zijn, liefst per mail En denk eraan, de inschrijvingen zullen helaas beperkt worden.

Moesten er nog vragen zijn, kan je me deze nog altijd stellen via de sociale media of via mail, en via de reacties kan ik het ook opvolgen.

EEN EXTRAATJE

Gisteren kreeg ik ook een speciaal bezoek van Gio die toevallig in de buurt was. Hij verzocht mij om een koi te bowlen voor een vriend, wat ik uiteraard niet weigerde.

Gio is consequent in zijn aankopen en heeft een budget in zijn hoofd dat hij niet wil overschrijden. Daar heb ik begrip voor en ik heb er absoluut geen problemen mee.

Hij liet me enkele koi zien die hij gekocht had bij een collega koidealer en dat zag er allemaal netjes uit. Toen ik hem echter mijn koi liet zien, wakkerde ik het lichtje aan dat je soms krijgt als het koivirus begint toe te slaan.

Het is mijn taak om bepaalde mensen juist die stap te laten maken die het koikichi gebeuren zoveel meer inhoud kan geven.

Ik denk dat ik de juiste click heb laten maken, maar het is zoals gezegd een consequent koikichi die moeilijk te overhalen is, en dat mag. Maar het vlammetje was er….

Bij deze de 2 koi die ik heb laten zien. Dit zijn 2 koi van dezelfde nest, die samen een jaar extra in Japan hebben doorgebracht. De ene in de mudpond, de andere in een gewone kleine opvangvijver. Het verschil is duidelijk, maar dit wil niet zeggen dat de kleine de groei niet kan waarmaken.

Meer afbeeldingen

13 Januari 2019: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240