13 oktober, ronde prijzen

13 oktober, ronde prijzen

Zo dadelijk ga ik de gevraagde prijzen toevoegen bij de koi die zaterdag zullen gepresenteerd worden. Zoals ik in de titel vemeld gaan het ronde, makkelijke prijzen worden.

Natuurlijk hoop ik dat er een aantal van zullen verkocht worden, en geloof me, ze zijn het waard kwaliteit/prijs in ogenschouw genomen.

Het is een vijver zonder rendement geweest tijdens de zomer, want van de ganse vijver konden er geen koi verkocht worden, vermits ze niet te zien waren.

Normaal als ze in Japan zouden zitten werd er aan “gewerkt”. De minpuntjes zouden weggewerkt worden. Hier zal dit niet het geval zijn. De koi worden getoond zoals ze zijn.

Zelf heb ik er veel zin in, en het gaat een plezier worden om deze nisai en sansai, want dat zijn ze ondertussen, te tonen.

Er zijn een aantal aanmeldingen geweest, maar niet overdreven veel. Ik weet dus niet of er al dan niet veel volk aanwezig zal zijn.

De meeste koi hebben certificaten. Deze zullen aan de zijkant van de schutting worden gehangen zodat je een overzicht krijgt van de betreffende koi met hun maatvoering op het ogenblik van hun aankoop.

18 koi van deze selectie (27 koi) zijn nog niet verkocht. Keuze te over dus. Maak van de gelegenheid gebruik. Nog een punt van aandacht....kijk niet naar de foto van de koi zoals ze in het overzicht getoond worden, want dat heeft niets meer met de realiteit te maken.

Er is een serieuze metamorfose gebeurd, en de koi zijn wezenlijk verandert. Vooral de showa en de sanke hebben een gedaantewisseling ondergaan.

Kijk naar het filmpje, dit toont de koi zoals ze er op 25 augustus uitzagen. We zijn nu ongeveer 6 weken later, ze kunnen ondertussen ook weer veranderd zijn. Waar ik zeker naar benieuwd ben is de grootte van de koi op dit ogenblik.

De temperatuur werd vanaf 29 september systematisch met 2 graden per 3-4 dagen naar beneden gebracht tot een normale buitentemperatuur momenteel. Deze bedroeg gisteren 15.6°.

Voor die mensen die een koi hebben gekocht uit deze selectie, is de tijd gekomen om ze mee naar huis te nemen. Ook de koi die misschien zaterdag verkocht worden, zouden mee naar huis moeten genomen worden.

Het is tijd om plaats te maken voor de nieuwe koi. Als je zaterdag komt, zet het dan even hieronder in, dan weet ik tenminste een beetje waarop of waaraan.

Niet vergeten Al diegenen die nu zaterdag een koi kopen krijgen een éénmalige korting op de getoonde prijzen.

EXTRA INFO

Om 11.00 uur zullen wij de koi uit de groeivijver overzetten naar een vat.

Daar kunnen jullie de koi rustig bekijken tot ongeveer 13.00 uur.

Ondertussen kunnen jullie genieten van een koffiekoek, koffie of iets anders

Dan zullen we de koi één voor één presenteren door ze in een blauwe bowl te zetten.

Ben zal de koi meten, en als er mensen zijn die vragen hebben zal hij ze beantwoorden.

De koi zullen lang genoeg in de bowl blijven zitten, zodat iedereen ze kan zien.

Het is mogelijk de koi te kopen, dan zullen ze apart in een binnenvijver worden geplaatst.

Worden ze niet verkocht dan gaan ze naar hun nieuwe verblijfplaats.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240