16 juni, verbroederingsdag

16 juni, verbroederingsdag

Er moet ook een dag zijn om klanten, vrienden en collega’s samen te brengen en te genieten van een dagje koi.

Vermits ik echter moet zorgen voor de nodige hapjes en drankjes, ben ik verplicht te weten hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn.

Graag zou ik dan ook weten wie zich aanmeld. Wil je deze dag bijwonen, stuur me dan even een mailtje, zodat ik de nodige maatregelen kan treffen. Dus: inschrijven verplicht

Niet vergeten dat dan ook de trekking plaatsvind voor de wedstrijdkoi., de machtige showa van Hoshikin die bovendien bijzonder goed ontwikkelt in de opgroeifaciliteit van Narita.

Zoals voorheen beslist wordt Peterken uitgenodigd om de winnende dartspijl te gooien.

Misschien kan ik hem ook overtuigen om zijn doeldelzak mee te brengen en ons te verrassen met een optreden dat niet iedere dag kan gezien worden.

Misschien maken we van de gelegenheid ook gebruik om enkele mooie koi te bowlen die er nog overblijven. Veel zijn er dat helaas niet meer, maar toch zwemmen er nog wat kandidaten rond.

Misschien een goed idee om de kandidaten voor de Belgian Koishow even te presenteren want die moeten helaas even op dieet een weekje voor de show.

Zoals jullie weten zal ik nooit dezelfde koi naar een show sturen, ik kies ervoor om altijd andere koi te presenteren en dat doe ik nu ook weer.

Ik heb een 5-tal prachtkoi in mijn gedachten, die weliswaar niet mee kunnen dingen naar de grote prijzen, maar zeker de moeite waard zijn om een degelijke prijs in de wacht te slepen, en zoniet, zijn het nog machtige koi om te bekijken.

BELANGRIJK

Schrijf je in, en doe dit aub niet via FB of andere soortgelijke kanalen, maar stuur me een mail, en geef me door met hoeveel mensen je komt.

Open: vanaf 11 uur

Trekking Wedstrijdkoi: ergens tussen 13.00 en 14.00 uur

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240