1st Omosakoi Gambler Challenge Cup

1st Omosakoi Gambler Challenge Cup

Misschien een mooi tussendoortje voor de Shiro Utsuri liefhebbers.

Je kan nu rechtstreeks meedoen aan een wedstrijd in Japan, namelijk de "Black and White Open Sales Event" van Omosako, de eerste Gambler Challenge Cup, met slechts 10 mogelijke deelnemers

Wat is de bedoeling ?

De koi worden in een voor hen bestemde mudpond grootgebracht tijdens het seizoen 2015. De selectie is gemaakt door Omosako en Paul, en het gaat over 10 nisai. Omosako koi farm zal de beste ontwikkelde koi kiezen uit deze Gambler Challenge Cup, die voor de eerste keer georganiseerd wordt. De winnaar ontvangt een trofee van de Omosako koi farm persoonlijk.

Wat moet je doen ?

Ga naar de website van koibito onder de pagina opensale. Daar zul je een aantal shiro zien staan. De shiro OMO-OS11 tot en met OMO-OS20 behoren tot de nisai shiro waar je kan uit kiezen. De prijzen kan je niet zien, maar die kan je opvragen bij de dealer van je keuze.

Deze zal jou de prijs en de voorwaarden doorgeven van de shiro die je wenst aan te kopen. Ik heb er ondertussen zelf 3 aangekocht, namelijk de OMO-OS11, OMO-OS19 en de OMO-OS20. Zie bijgevoegde foto's.

OMO-OP11 - 1st Gambler Challenge Cup

OMO-OP19 - 1st Gambler Challenge Cup

OMO-OP20 - 1st Gambler Challenge Cup

Indien iemand interesse heeft, moet je me maar contacteren. Je moet ervan uitgaan dat je een sansai shiro utsuri koopt die ongeveer 58-65 cm zal zijn na het jaar mudpond indien alles verloopt zoals we het graag zouden zien. De shiro zijn betaalbaar in mijn ogen en de prijzen zijn inclusief het verblijf in de mudpond.

Let er wel op dat dit over de ganse wereld wordt georganiseerd, en de mogelijkheid om deel te nemen loopt uiterlijk op 27 maart Japanse tijd af. Wil je er bij zijn, probeer dan zo snel mogelijk te beslissen.

Persoonlijk vind ik dit een bijzonder aantrekkelijk initiatief. Well done Paul...

Meer afbeeldingen

1st Omosakoi Gambler Challenge Cup: afbeelding 1
1st Omosakoi Gambler Challenge Cup: afbeelding 2
1st Omosakoi Gambler Challenge Cup: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240