1ste zaterdag van september

1ste zaterdag van september

Niet overdreven druk, maar wel interessant.

De laatste showa's gaan naar hun eindbestemming. Vandaag werd een mooie dampatroon showa meengenomen en een kohaku die toevallig uit onze "mudpond" werd gehaald.

Moelijk te beoordelen op de foto, maar het was in ieder geval een kohaku waar heel wat potentie in zat. Zeer goede body, huidkwaliteit toppie, kiwa afgewerkt en het sashi nog volledig in ontwikkeling. Hoe langer ik er naar keek, hoe beter hij werd. Dit was ook de mening van Huck...

Verder waren er nog enkele echte koiliefhebbers die hun voelhorens eens kwamen uitsteken, en dat vinden wij altijd heel positief. Onze policy is dat je graag moet kopen, anders niet, maar je moet wel het gevoel krijgen dat je iets betekent bij interkoi, want dat is voor ons toch belangrijk. Vooral in het koigebeuren moeten we werken met een lange termijnpolitiek, en dat kan enkel door hele goede koi voor een haalbare prijs te verkopen, zodat de klanten niet te veel, maar wel goede koi kopen.

Nog 3 zaterdagjes te gaan en dan is het seizoen grotendeels voorbij. Voor mensen die het niet weten: wij zijn tot einde september nog iedere zaterdag open vanaf 11 uur.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml