2 mannen en een koi

2 mannen en een koi

Oftewel het debenchen van Shiba Zakura. Wel even een waarschuwing voor de verfijnde kijkers. Er kunnen schokkende beelden tevoorschijn komen. Een zonnebril is in dat geval wel gewenst in de buurt.

Uiteraard is dat een grapje maar een zonnetje hebben Rini zijn benen al een tijd niet gezien volgens mij.... Wat een spektakel en wat een eigenwijze dame is het ook. Maar alles is gelukt en als het goed is zwemt de dame nu rustig haar rondjes in Arendonk om te bekomen van deze prachtige show. De resultaten voor Interkoi waren in de wedstrijd misschien niet wat we ervan verwacht en gehoopt hadden maar mensen wat een feest was het daar! Zoveel bekende en nieuwe contacten gesproken en wat moet dat een organistie zijn geweest! Ik denk dat de NVN heel trots mag zijn op wat ze hier hebben gepresteerd. Voor mij was dit de eerste keer om op deze manier een show te mogen meemaken en ben nu nog onder de indruk. Ik kom zeker terug en volgend jaar breng ik ook wat voor de wedstrijdvaten mee!

Ik ben nog bezig met een totaal foto overzicht die ik een deze dagen zal plaatsen maar geniet eerst maar van Rini in een korte broek, Luc met zweet op zijn voorhoofd en een mooie dame die meer verdiend had!

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml