2010 HKS

2010 HKS

De eerste dag van de Holland Koi Show begon voor mij iets minder dan gepland. De Sanke van Momotaro die ik al met een eerste prijs naar huis zag komen moest helaas thuis blijven.

Een klein wondje noodzaakte mij om zonder haar te vertrekken. Voor de rest ging eigenlijk verder alles van een leien dakje. Inpakken ging prima, de reis ging vlot zonder files en bij aankomst in Arcen was het weer prima geregeld.

Interkoi Almere heeft vat 46 naast de vaten van Interkoi Arendonk die 44 en 45 hebben. Het benchen ging goed echter had ik mij verrekend met de lengte van de andere sanke van Momotaro die wel mee is, maar de uitstraling zal misschien een hoop goed maken.

De printers van Logi Label staan en draaien perfect, de vissen zwemmen lekker rustig in de rondte en zien er goed uit, de boeken van Rini staan opgesteld en zijn al voor een gedeelte getekend (de boeken voor de dealers dan). Ook ik mocht mijn exemplaar alvast in ontvangst nemen… Wat een prachtboek. Even snel doorgebladerd en al vele typische Rini opmerkingen zien staan. Wat te denken van de volgende volzin: “De keukengeheimen van Yamatoya met de signatuur van een watermerk” prachtig toch? En dan nog 1: Als onderschrift bij een foto van een Kohaku staat de volgende zin: “Als een aquarel geborsteld en gepenseeld, met beeldend vermogen.” En er staan nog veel meer van dit soort dichterlijke uitspraken in! Dus koop dat boek echt. Het is een verrijking van je koikennis en zeker ook van je woordenschat.

Verder wil ik nog een compliment geven aan het team van Nikoi Vijvercentrum Nederland die de oppervlakte rondom hun stand toch wel goed schoon houden (zie de foto).

De tent van House of Kata nodigt ook weer uit tot een bezoek, de tafel is al gedekt. Ook de teamleden van KoiEagle waren al hard aan het werk om alles netjes neer te zetten en Johan is vast al aan het oefenen voor morgen als de eerst rondes van”Petje op Petje” af gaan beginnen.

Alle vrijwilligers hebben weer een pracht klus geklaard en waren vandaag nog volop bezig. Zelfs de voorzitter was aan het werk op het prijzen podium!

Misschien ben ik wat vergeten te melden maar kom het verder zelf bekijken. Het beloofd weer een pracht show te worden!

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml