" /> " />
3 Mei wordt de dag

3 Mei wordt de dag

Gisteren ben ik gaan eten met Rini bij "den Argentijn" en hebben we besloten om een jaarlijks wederkerende traditie in te bouwen bij Interkoi, namelijk de bbq.

Omdat 4 mei verleden jaar een supergeslaagde dag was, vonden we het niet meer als terecht dat we dezelfde zondag in ere houden, en zal het 3 mei 2009 worden.

Wat staat er op het programma ?

Hierover moet ik nog even goed nadenken. Het zal in principe dezelfde uitvoering worden als de 1ste editie, maar in de loop van de volgende weken zullen er verschillende voorstellen overwogen en voorgesteld worden. De reden om het u al bekend te maken is om je in de gelegenheid te stellen om 3 mei al in je kalender aan te duiden.

Den Argentijn, een aanrader ?

Vraag het maar aan Rini, de snoeper. Het is één van de weinige plaatsen waar je Kobe biefsteak en Black Angus beef kan eten, en ik kan je verzekeren dat het de moeite is. We hebben Gamba's met look als voorgerecht gegeten, onvoorstelbaar lekker, en daarna een beefje van 400 gram om een puntje aan te zuigen, niet alleen zacht, maar vooral een geweldige smaak. Geloof je het niet ? Nodig ons dan maar eens uit, we zullen je de weg wel wijzen naar "Den argentijn"

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml