showa. Door drukke werkzaamheden is Bart er nog niet aan toegekomen om naar Almere te komen maar wou deze toch graag voorlopig vast laten leggen.

" /> showa. Door drukke werkzaamheden is Bart er nog niet aan toegekomen om naar Almere te komen maar wou deze toch graag voorlopig vast laten leggen.

" />
5 juni, een heerlijke zomerse dag!

5 juni, een heerlijke zomerse dag!

Vandaag een heerlijke zomerse dag gehad wat het weer van afgelopen zondag weer doet vergeten. Wat wel overblijft zijn de warme reacties die we gehad hebben naar aanleiding van de Almeerse BBQ. Vanmnorgen kreeg ik een telefoontje van Bart uit Den Haag die recentelijk zijn hele koi bestand was verloren. Bart is niet bij de pakken neer gaan zitten en is weer aan het opstarten. Ik had al een eens contact gehad met Bart in die periode en daarin gaf hij al aan een oogje te hebben op een bepaalde showa. Door drukke werkzaamheden is Bart er nog niet aan toegekomen om naar Almere te komen maar wou deze toch graag voorlopig vast laten leggen.

Bart wil deze prachtige koi na zijn vakantie komen halen en daar heb ik in zijn geval alle begrip voor.

Vandaag heb ik de dame dus maar even gebowld evenals een prachtige ginrin sanke van 65 cm. van de kweker Conias. Kijk naar het filmpje en geniet. De filmpjes evenals de foto's zijn in het volle zonlicht gemaakt.

Speciaal voor Noelle heb ik de kohaku met het clownsneusje van Yamatoya nog even gebowld. Deze prachtige nissai van ca. 55 cm. is nog steeds te koop. Persoonlijk vind ik het een wonder maar misschien dat dit filmpje daar verandering in brengt. Ik ben benieuwd.... ook trouwens of er liefhebbers zijn voor de machtig mooie ginrin sanke. Huidkwaliteit, body, patroon.. alles klopt aan deze koi... vergeet de foto's bij het koi aanbod en bekijk de filmpjes.

Hier de filmpjes:

showa voor Bart 1

showa voor Bart 2

Yamatoya kohaku 1

Yamatoya kohaku 2

Conias ginrin sanke 1

Conias ginrin sanke 2

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml