50% korting geeft toch een boost

50% korting geeft toch een boost

Ik persoonlijk heb er een hekel aan als ik mijn koi moet gaan verkopen met een serieus verlies, maar soms moet je daar vrede mee nemen.

Blijkbaar maakt dit toch de weg vrij voor veel mensen om toch nog in te gaan op de laatste week van de aanbiedingen.

Het is dan ook het moment dat mensen me bellen om filmpjes te maken van de overblijvende koi zodat ze deze nog eens goed kunnen bekijken.

Alles zwemt buiten en ik moet zeggen buiten verwachting en met een temperatuur van 11-12° is de animo in de vijver boven het gemiddelde. Ze hebben de winter goed doorstaan !

Ondertussen worden de eerste kleine hoeveelheden eten gegeven en ik sta verbaasd van de manier waarop ze zich tegoed doen aan het voer. Vermits er niet veel voer gegeven wordt, en ze precies weten wanneer het voer komt, is de strijd om een paar korreltjes groter dan je zou verwachten.

Dat is het voordeel van de voerautomaten. Deze geven nu 6 keer per dag een kleine hoeveelheid voer en dat is echt geweten door de koi.

De overblijvende benigoi kwamen als eerste aan de beurt. Zelf zou ik niet twijfelen welke de beste is, en bovendien zijn het mooie verschijningen in je vijver.

Voor Nico moest ik een paar mogelijke kandidaten bowlen. Overblijvers uit de verbeten strijd om een plaats in hun uiteindelijke thuis !

Zal het één van deze 3 worden of zullen ze nog een jaartje bij mij moeten zwemmen, wie zal het zeggen ?

Tenslotte wist ik nog een bijzonder interessante showa te strikken. Misschien niet om in superlatieven te omschrijven, maar toch een Sansai waar best nog wat toekomst in zit.

Ik heb er lang aan getwijfeld om deze op mijn erelijst van jumbo te zetten, want tenslotte mag je een sansai van 66 cm toch al als echte jumbo gaan bestempelen.

Ik heb even overlegd met Japan over de kwaliteit van deze showa, want ik heb haar niet live gezien en dan slaat de twijfel toe.

Ik heb de knoop dan toch maar doorgehakt na enkele dagen discussie en de showa een kans gegeven om zich te tonen in Arendonk.

Laat je niet misleiden door de koptekening die een ietwat vertekend beeld geeft over de verhouding kop naar body toe. Om de één of andere reden geeft deze showa mij een goed gevoel en dat is een belangrijke faktor.

Nu kan je een hele discussie starten over het rood in de vinnen....bullshit....het geeft ze zelfs een stabiel evenwicht in het ganse patroon, alleen is het in dit geval niet zwart maar rood....Stoort het ? Niet kopen zo simpel is het...

Voor mensen die een jumbo willen aankopen voor een menselijke prijs, dan is dit een mogelijkheid.

Vermits ik de koi nog niet live heb gezien wil ik er even nog geen vaste prijs op plakken. Als mensen deze toch willen aankopen, dan kunnen ze dat het beste doen door me een mail te sturen.

De prijs is dan gebaseerd op de inkoopprijs, en niet over de waarde die ik er op het moment dat ze hier aankomt aan geef. Zo leg ik het bal in het kamp van de koper, maar de koi kan stukken beter zijn dan de prijs !

Meer afbeeldingen

50% korting geeft toch een boost: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240