50 x anarex bio van 5 liter

50 x anarex bio van 5 liter

Ik heb zo maar liefst 50 bussen anarex bio laten komen. Dit wordt vrij veel gevraagd en het is ook een nuttig product, op deze manier probeer ik extra een actie te lanceren voor morgen. 

Al wie morgen een koi koopt ter waarde van minimum 300 euro krijgt gratis een bus anarex bio van 5 liter. Een bus anarex van 5 liter kost om en bij de 45 euro, dus toch niet een te versmaden prijs als je een koi aankoopt zaterdag.

Op deze manier wil ik ook de verkoop van de orenji karashigoi een extra glans geven. Zelden heb ik tosai van 40-50 cm zo zien bakkeleien in het water als ze een handjevol eten krijgen. Als je bedenkt dat ze 6 maal per dag eten krijgen, en niet zo weinig, dan sta je verbaasd als ze toch nog elkaar bekampen om een korreltje probites. Ik kan het dan ook niet laten om dit te filmen.

Of deze actie een speciale booster geeft weet ik niet, maar de mensen die hun zinnen toch gezet hebben op een koi uit het 20% aanbod, of de actie met de orenji ogon aan 13 euro/cm, kunnen ook van deze gelegenheid gebru!k maken. Wiechert zal ook speciaal overkomen om mee te helpen, dus ik hoop toch enkele kandidaat kopers te overtuigen om even langs te komen.

Anarex Bio is ook een oudgediende in het koigebeuren en heeft al dikwijls zijn nut bewezen. Ik zet hier de eigenschappen nog even op een rijtje:

Anarex Bio Logic 4 voorkomt en hersteld bacteriële infecties. Daarnaast herstelt Anarex Bio Logic het evenwicht in uw vijver en filter en conditioneert en verbetert het uw vijverwater. Tot slot zorgt Anarex Bio Logic ook voor een herstel van eventuele wondjes zonder het achterlaten van littekens. 

Dosering/gebruik

  • 1 liter per 20 m3 vijverinhoud, inclusief uw filter.
  • Indien wenselijk kan de behandeling herhaald worden.
  • Anarex Bio Logic kunt u het beste per 1 liter, met een 10 liter emmer voor de helft gevuld met vijverwater en aangevuld met warm kraanwater (niet heet) tot 9 liter met een temperatuur van 23-26 graden Celsius is bereikt, vermengen.
  • Goed roeren en 2 minuten laten staan.
  • Zet de UV- en ozonapparatuur en de eiwitafschuimer gedurende minimaal 48 uur uit.
  • Verdeel de emmer water, vermengd met Anarex Bio Logic gelijkmatig over de oppervlakte van de vijver met een mok of beker.
  • Géén gieter gebruiken. Een gieter raakt verstopt door het bezinksel. Het bezinksel is voeding voor de specifieke melkzuurbacteriën en wordt tevens door de koi opgegeten, wat helpt om de koi van binnen te behandelen.

Tenslotte voor diegenen die geen koi kopen, maar toch op bezoek komen, bied ik een bus anares bio aan voor 40 euro per kan van 5 liter. 

 

Meer afbeeldingen

50 x anarex bio van 5 liter: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Johan

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml