9 oktober

9 oktober

Volgende week zaterdag 9 oktober is de laatste zaterdag dat ik gewoon open ben van 12.00 tot 17.00.

Hierna begint voor ons de wintersluiting en zijn wij alleen nog op afspraak open! Dus gewoon even bellen en dan komt alles goed.

We gaan dan beginnen aan de verbouwing van de garage en gaan daar 2 grote binnenbakken bouwen om de jonge koi te laten overwinteren en om nieuwe koi op te vangen.

Ook gaan we daar wat stellingen bouwen om diverse voersoorten, bacteriën, medicijnen e.d. te gaan verkopen. Het is niet de bedoeling PVC, pompen en filters op voorraad te houden maar vraag gerust een prijs aan en je krijgt een mooie aanbieding.

Op deze laatste dag zal ik geen uitverkoop van de aanwezige koi gaan houden maar een ieder de vrijheid geven op bepaalde koi een bod te doen. Ik moet hier wel bij zeggen dat ik alleen reageer op serieuze biedingen. Alle koi die hier zwemmen zijn van top kwaliteit en wat misschien nog belangrijker is ze zitten mij niet in de weg.

Verder kunnen jullie onder nieuwe koi een aantal verrassingen zien staan die tegen scherpe prijzen voor de winter de deur uit zullen gaan. Hier staan een paar Goshiki’s bij van Otsuka, een kweker in opkomst die mooie Goshiki’s weet te kweken. Deze zijn het afgelopen jaar een beetje in groei achtergebleven maar daar is een heel goede reden voor namelijk een zuinig voerbeleid op de plaats waar zij verbleven. Ook staat hier een prachtige ginrin kohaku van Maruhiro bij die absoluut een aanwinst is voor iedere vijver en dan de Goshiki Showa ook van Otsuka. En dan last but not least de kohaku van de SFF. Laat deze eens doorgroeien en je hebt een topper met een mooi patroon en een paar prachtige ogen (als je ervan houdt).

Nog even voor de zekerheid: a.s. zaterdag 2 oktober alleen op afspraak en 9 oktober gewoon open!

Meer afbeeldingen

9 oktober: afbeelding 1
9 oktober: afbeelding 2
9 oktober: afbeelding 3
9 oktober: afbeelding 4
9 oktober: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml