Aanbod van enkele koi van een klant

Aanbod van enkele koi van een klant

Eén van mijn klanten heeft me gevraagd om te helpen of te bemiddelen met de verkoop van een aantal van zijn koi.

En waarom zou ik niet willen helpen. Ik geef je een overzicht van zijn aanbod, en als je interesse moest hebben breng ik jullie met elkaar in verbinding. De filmpjes zijn recent gemaakt, zodat de informatie uptodate is. De koi bevinden zich in de regio Helmond.

Ginrin karashi

Kweker: Konichi

Leeftijd: sansai

Lengte: 55/60 cm

Geslacht: female

Vraagprijs: 450,-

Wagoi karashi

Kweker: Konichi

Leeftijd: nisai

Lengte: 45/50 cm

Geslacht: male

Vraagprijs: 400,-

Soragoi

Kweker: Maruhide

Leeftijd: sansai

Lengte: 55/60cm

Geslacht: female

Vraagprijs: 350,-

Soragoi

Kweker: hirasawa

Leeftijd: nisai

Lengte: 45/50cm

Geslacht: female

Vraagprijs: 300,-

Voor zover ik kan beoordelen worden de koi altijd liefdevol verzorgd en zijn ze in goede gezondheid.Indien je interesse hebt om één of meerdere koi aan te kopen, gelieve dan contact met mij op te nemen, zodat ik jullie in verbinding kan stellen, en de zaken onder elkaar kan afwerken.

Wat betreft de meetbakken en de bowls

Ik heb afgesproken met de leverancier dat de meetbakken en de bowls nog deze week geleverd worden. Ik zou het dan ook op prijs stellen indien ze nu zaterdag of zondagvoormiddag nog konden opgehaald worden.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240