Aanbod vanuit Interkoi Germany

Aanbod vanuit Interkoi Germany

Dat koi van Sakai zeer gewenst zijn is geen onbekende factor. Michael van Interkoi Germany heeft nog een groot aantal tosai van Sakai FF aangekocht en wil deze eventjes in het zonnetje zetten.

Ze werden dit jaar aangekocht en zijn nu 25-30 cm. De prijs voor deze tosai is 450 euro. Heb je interesse om één van deze tosai aan te kopen neem dan contact op met Michael. Hier vind je alle gegevens om contact op te nemen.

Daarnaast is hij ook gespecialiseerd in de opgroei van éénkleurige koi,  liefst van Momotaro waar hij bijzonder goede resultaten mee bereikt. Vooral de kwaliteit en de groei potentie spreekt boekdelen. Ze waren niet al te groot bij aankoop, maar zijn ondertussen flink uit de kluiten gewassen. Ze zijn nu 35-40 cm.

In dit filmpje zie je ze in hun verwarmde vijver, en zoals je kan zien is het water dus absoluut niet helder. Dat kan ook niet met de 6 voederbeurten per dag die gegeven worden. Dit zijn opgroeifaciliteiten en zo zie je ze ook in Japan. 

Deze éénkleurige kawarimono van Momotaro worden door Michael aangeboden voor 599 euro/stuk. Ik veronderstel dat je koi zoals deze best zelf kunt gaan uitkiezen, want reserveren op zicht lijkt me niet om te doen. Interkoi Germany ligt op ongeveer 250 km van Arendonk. 

 

2
2
10
3
2
3
2
2

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml