The final countdown

The final countdown

Beste koiliefhebber, We hebben geweldig nieuws! Vanaf deze week introduceert Interkoi Arendonk een nieuwe opzet voor de presentatie van onze prachtige koi. Ons doel is om de laatste beschikbare koi te presenteren en ze te helpen bij het vinden van een nieuw thuis.

Wat kun je verwachten?

Zoals je op de bijgevoegde foto kunt zien, zijn de vijvers verdwenen en heeft onze infrastructuur een complete transformatie ondergaan. Elke zaterdag zetten we een vat neer met 10 willekeurige koi, klaar om bewonderd te worden door onze bezoekers.

Deze koi zijn stuk voor stuk van behoorlijke kwaliteit, geselecteerd uit onze binnenvijvers. We nodigen vooral klanten uit die net een nieuwe vijver hebben aangelegd of hun vijverbestand willen uitbreiden om langs te komen.

Het is een unieke kans om mooie koi te kopen voor een goede prijs. Mocht je vijver nog niet helemaal klaar zijn, dan bieden we de mogelijkheid om je nieuwe aanwinsten tot het einde van het jaar bij ons te laten.

Een combinatie van enkele koi zou een voordeel kunnen zijn om je nieuwe vijver op te starten, je hebt nu de mogelijkheid om een assortiment van goede koi samen te stellen als de eerste bewoners, waarbij we een geschikte "combinatieprijs" kunnen maken in overleg.

We geven geen overzicht van de koi die we presenteren, omdat we deze ter plekke zullen selecteren. Dit gebeurt vanaf zaterdagmorgen 11 uur. Als je specifieke wensen hebt, kun je ons altijd vragen om een bepaalde koi in het vat te plaatsen.

Onze website is momenteel nog niet volledig bijgewerkt met de nieuwste koi, maar we werken hard om dit zo snel mogelijk te doen. Het waren hectische weken, maar we doen ons uiterste best om alles bij te houden.

Met deze nieuwe aanpak hopen we de laatste koi te verkopen, zodat we ons volgend jaar volledig kunnen richten op de ondersteuning van Interkoi Ameide en wellicht een grote opvang voor koi in de toekomst. De tijd zal het leren.

Daarnaast hebben we nu ook voldoende ruimte gecreëerd om samen over onze hobby te praten, onder het genot van een drankje. We presenteren met trots Tamasaba City, mijn nieuwe tijdverdrijf.

Het is niet de bedoeling om hier een verkoopscentrum voor Tamasaba te maken, maar het houdt me bezig nu mijn toekomst minder druk zal zijn. En ja, het verkopen zit me helaas in het bloed....ik zal  het missen.

Ik hoop van harte dat mijn initiatief succesvol zal zijn en dat ik jullie mag verwelkomen in het vernieuwde Interkoi Arendonk.

 

4
5
12
8
7
2
9
7

Meer afbeeldingen

The final countdown: afbeelding 1
The final countdown: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml