Danichi vs. Kanno

Danichi vs. Kanno

Een Vergelijking van twee prachtige Koi. Ik wil jullie graag twee bijzondere koi laten zien die ik onlangs in mijn bowl heb gehad. We beginnen met de Danichi Showa, die ik begin mei op de laatste veiling van Danichi heb gekocht.

Danichi Showa
Deze Showa kocht ik op de veiling waar we in totaal vier koi hebben aangeschaft, waarvan er twee voor Interkoi Germany waren. De Showa komt uit de Mona Lisa-lijn SH-V24-05283.

Waarom koos ik voor deze koi?
Dat weet ik nog goed. De bouw was indrukwekkend en de huidkwaliteit zag er op het filmpje veelbelovend uit. Bovendien had ik de verwachting dat het patroon zich nog verder zou ontwikkelen, met mooie sumi-vlakken, menware over het hoofd, en een lengte van 40-45 cm erbij om de Showa compleet te maken. Het blijft altijd spannend om te zien hoe een koi zich in het echt presenteert.

Bij binnenkomst was ik al zeer tevreden, en nu, na een aantal weken, is de ontwikkeling duidelijk zichtbaar. Ondanks dat de koi nog steeds in quarantaine zit, kunnen we stellen dat hij zich goed voelt in Ameide. Geniet van de film en de foto’s die ik heb bijgevoegd.

Maruten Goshiki van Huub
Afgelopen week heeft Huub zijn maruten Goshiki opgehaald. Huub had ons benaderd met de vraag of we een vrouwelijke Goshiki voor hem konden vinden. Na overleg met onze agent en een bezoek aan Kanno, vonden we de perfecte Goshiki voor Huub. Na wat overleg werd ze aangekocht.

Er bleef echter een tancho Goshiki in mijn hoofd zitten, een bijzonder exemplaar van uitzonderlijke kwaliteit. Deze moest gewoon naar Ameide komen, dus hebben we haar destijds ook gekocht. Het heeft even geduurd voordat ze op de website stond, maar nu is het moment gekomen om haar weer in het zonnetje te zetten. Ze heeft een mooie, knalrode stip, is vrouwelijk, en heeft een lengte van 39 cm . De maat is perfect voor de show in Appeltern, en ik denk dat ze een kanshebber is voor een mooie prijs.

Beide koi zijn beschikbaar, en dit is slechts een kleine greep uit de prachtige collectie die we in Ameide hebben zwemmen. Vergeet niet dat de actie van het Nederlands elftal tot en met aanstaande zaterdag loopt.

We zijn vrijdag geopend vanaf 15.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. 
Kom langs en bewonder onze prachtige koi!

Vergeet Interkoi Arendonk nu zaterdag en zondag niet !!!

nederlands elftal

test

4
3
9
8
1
3
6
4

Meer afbeeldingen

Danichi vs. Kanno: afbeelding 1
Danichi vs. Kanno: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

interkoi

Helaas voor Nederland. Toch een prachtige prestatie waarvoor onze dikke proficiat


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml