Aandacht voor Koi Idol en Koigate

Aandacht voor Koi Idol en Koigate

Koi Idol is een onderdeel van de website van Koigate waar je je koi kan aanbieden om mee te dingen naar het koi idool van de maand.

Verleden jaar is Interkoi verkozen tot koi-idol 2010 en werd hierdoor tijdens de show te appeltern beloond met een gratis banner op de site en een vlag met de afbeelding van de gewonnen koi. Dit was de mannelijke sandan kohaku van Momotaro, eigendom van Wilfred, die hem ook had ingeschreven in koi idol.

De drijvende kracht achter dit gebeuren, zijn Piet, Ada, Marc en Marie-Louise van Leest. Hieronder leggen zij in hun eigen bewoordingen uit wat hun streven en doelstellingen zijn. Voor meer informatie kan je op bezoek gaan bij hun website, www.koigate.nl.

KOI-IDOL VERKIEZING

Zoals eerder gezegd denken we dat u, apentrots bent op uw koi, uw IDOL en dat ook bevestigd wilt hebben door anderen, en dan kan dus nu d.m.v. Koi-idol. Koi-idol is een maandelijkse internet verkiezing waarbij iedere bezoeker zijn /haar stem of waardering kan uitbrengen op de deelnemers middels een votingsysteem. Dus schroom niet, maar wees trots op jou koi en schrijf hem in voor deelname, iedere koi mag deel nemen aan de verkiezing,er worden geen voorwaarde aan soort, kleur, of grote gesteld, het is jouw Idol. En je wilt dat bevestigd hebben. Inschrijven is gratis en kan onder de officiële naam maar het hoeft niet, als jou, jullie koi Pipo,Vlekje of Hot lips heet, schrijf je hem zo in.

Mooi voor u, maar zeker voor uw koi deze hoeft namelijk niet vervoerd te worden en kan lekker bij u thuis in zijn eigen omgeving en leefmilieu blijven zwemmen, u hoeft alleen een foto van uw favoriete koi-idol te maken ( hij hoeft hiervoor niet eens de vijver uit) en hem daarna in te schrijven. Alleen uw koi neemt deel aan de verkiezing. U blijft anoniem, wat wij van Koigate zeer belangrijk vinden. u zit namelijk niet op ongewenst bezoek te wachten.

Uiteraard als eigenaar van de winnaar, komt de lof en eer u toe, met bijbehorende oorkonde en trofee. De winnaar van de finale Koi-idol 2011 wordt naast de trofee en oorkonde tevens beloond met een gratis Japan reis. De deelname aan Koi-idol is gratis en alleen bedoeld voor hobbyisten.Tijdens de deelname moet de koi wel in uw bezit zijn, verder moeten het originele foto’s zijn. De winnaars van iedere maand maken kans op de uiteindelijke winnaar van het jaar. De finale van het afgelopen jaar zal plaatsvinden in januari. De eerste koi-idol van de maand start weer in februari.

Stemmen / beoordelingen Koi-Idol verkiezing!

De uitslag van de Koi-idol verkiezing wordt bepaald door een beoordeling van bezoekerstemmen en een jury. De aanstelling en de beoordeling van de jury vindt plaats met de Finale Koi-idol 2011. De bezoeker, geeft een beoordeling en brengt zijn stem (men) uit, op één of meerdere deelnemers, na gelang zijn / haar voorkeur.

De bezoeker bepaald op deze manier de positie van zijn / haar favoriete koi, binnen de verkiezing. Deze positie, kan van belang zijn bij de totaalscore, van de bezoekersstemmen en het jury oordeel. Bij deze stemming is niet het aantal stemmen van belang, maar het aantal punten dat er aan wordt toegekend. Het aantal te verdelen punten is gelijk, aan het aantal deelnemers. b.v. 8 deelnemers is 1 t/m 8 punten (max.15). Deze punten spelen een belangrijke rol bij het eind oordeel.

Stemming bezoekers

1. U beslist op welke koi u uw stem uit wilt brengen. (klik op foto om deze te vergroten)

2. U klikt op de titel van de Koi-Idol of op "Stem op deze vis!".

3. U bekijkt de Koi-Idol inschrijving en klikt op "Beoordeel deze vis nu".

4. Er komen meerdere stembalkjes (sterretjes) in beeld.

5. U bepaald hoeveel sterretjes (1-5) u wilt geven aan de Koi-idol

6. U klikt op "Stemmen".

7. U stem is uitgebracht.

Het systeem bepaald door het gemiddelde van de stemmingen (het aantal sterretjes en aantal uitgebrachte stemmen) de positie, bezoekersuitslag. (punten verdeling)Het is iedereen geoorloofd, om zijn / haar favoriete Koi-idol te promoten.

Stemming Jury

De Jury bestaat uit een oneven aantal leden en geeft, ieder afzonderlijk van elkaar, een beoordeling, c.q. een puntenverdeling aan de deelnemende koi ‘s. De som van de jury en de bezoekers (eindscore) bepalen de uitslag! Bij een gelijke eindscore van de jury en bezoekerspunten te samen, geeft de som van de jury de doorslag. Bij een gelijke score van de jury , geeft de aantal punten (positie) behaald door de bezoekers de doorslag. (zie eindscore) De puntenverdeling van de jury en de bezoekers worden na iedere verkiezing openbaar gemaakt. De Koi-idol internet verkiezing, spannend tot de laatste minuut.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240