Zaterdag en zondag

Zaterdag en zondag

Zoals reeds vermeld ben ik normaal zoals altijd s’zaterdags open van 11.00 tot 16.00 uur, en ik zal zondag ook open zijn van 10.00 tot 13.00 uur.

Er zijn geen speciale activiteiten geplanned voor zaterdag, maar ik heb ondertussen mijn “groene vijver” volledig helder getrokken, zodat ik de gelegenheid te baat zal nemen om de koi te controleren.

Voor mensen die interesse hebben om dit te zien, ze zijn allemaal welkom. Wat zullen we doen. We zullen alle koi bowlen, meten, controleren via een afstrijkje, filmen, kieuwen nakijken en tevreden zijn als alles goed is.

Normaal zie ik geen problemen, maar een regelmatige controle kan nooit geen kwaad. Als je dit dan rustig doet in het bijzijn van geinteresseerden, dan heeft het een dubbele funktie.

Het is dan ook altijd vrij om je vragen te stellen over een bepaalde koi, en heb je interesse om er eentje van aan te kopen, dit is dit altijd een mooie gelegenheid. De prijsklasse van deze koi is aan de hoge kant, dat is bekend. De prijzen beginnen bij 1750 euro en meer.

Ik heb een kleine compilatie gemaakt van koi die zullen gecontroleerd worden, zodat je een idee krijgt wat er zal te zien zijn.

Indien je zaterdag een hoogwaardige koi zou aankopen, geef ik de gelegenheid om deze tijdens het groeivijverseizoen in de winter daar door ons op te laten groeien. Ik wil daar een speciale actie mee doen. Feit is dat we ditmaal slechts 10-15 vissen in de groeivijver zullen plaatsen in de periode van oktober tot april. Wens je jou koi daar in te laten verblijven, dan bied ik dit gratis aan voor alle hoogwaardige koi die in het weekend aangekocht worden.

Wat betreft de karashigoi: er zijn er nog een 10-tal over en zoals beloofd krijgt iedere koper van een karashigoi of andere koi gratis een speelbal.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240