Uw kohaku vereeuwigd in goud

Uw kohaku vereeuwigd in goud

Walter en Els waren ook van de partij en genietend van het goede weer, kwamen zij ook hun karashigoi ophalen.

Plotseling werd mijn aandacht getrokken door een collier in de vorm van een kohaku die Els om had hangen. Wit goud, ingelegd met robijnen en briljanten, verpersoonlijkte hun kohaku. Wat wil je ? Goudsmid van beroep, dan komen deze hebbedingetjes in handbereik.

Blijkbaar maakten ze regelmatig deze sieraden voor mensen die er behoefte aan hadden om hun lievelingskoi ook nog eens te vereeuwigen in dit fraai gevormde halssnoer. Of het prijzig was heb ik niet durven vragen, maar dat ze het zonder problemen in zilver of goud, met of zonder briljanten wilden maken, was geen probleem. Heb je interesse om uw kohaku in een juweel te vereeuwigen, dan geef ik je graag hun gegevens door, of breng ik je in contact met hen.

Els had een bijzonder zwak voor koi met mooie ogen. Het uitzoeken van de karashigoi ging dan ook gepaard met de nodige aandacht voor de ogen. Uiteindelijk werd een keuze gemaakt, en vertrok deze richting Schoten, een dorpje dicht bij Antwerpen, waar ik persoonlijk goede herinneringen aan heb, omdat ik er vele vakantiedagen aan het kanaal heb doorgebracht bij mijn meter. Nostalgie ten top noemen ze dat, en dat wordt met het ouder worden alleen maar erger….

Kathy en Camille kwamen gisteren ook hun karashigoi ophalen. Ik had er twee apart gezet voor hun, zodat ze in alle rust konden kiezen. Uiteindelijk werd het “de lichtere” te zien op dit filmpje. Na hun reis naar Overmere, kreeg ik tegen de avond het bericht dat “lady Gaga” het prima deed, ondanks haar kabaal tijdens de reis.

De voorraad karashigoi raakt zo stilaan uitgeput. Nog een tiental zijn er te koop, maar je moet je niet haasten. Het is zo plezierig om ermee te spelen, dat ze van mijn gerust nog een paar maanden mogen blijven zitten. Bekijk dit filmpje en je kan zien dat je ze gewoon kunt pakken en liefkozen…echte vrouwenvisjes noem ik dit…

Omdat er toch veel mensen zijn die op een zaterdag niet kunnen komen, ga ik enkele zondagen ook opendoen van 10.00 tot 13.00 uur. Ik zal dit wel telkens in het nieuwsitem meedelen. Let er wel op dat ik het vooraf via een nieuwsitem meedeel, dan kom je niet voor verrassingen te staan.

Dus: nu zondag 17 juli ben ik open van 10.00 uur tot 13.00 uur.

Meer afbeeldingen

Uw kohaku vereeuwigd in goud: afbeelding 1
Uw kohaku vereeuwigd in goud: afbeelding 2
Uw kohaku vereeuwigd in goud: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2008001

ginrin ogon 2008001
Koi Evolutie

1411052

Koi in Japan VERKOCHT 1411052