Afbreken en opbouwen

Afbreken en opbouwen

Veel is er niet te beleven momenteel, daarom van de nood een deugd gemaakt en de laatste overkapping gemonteerd. Tja, het het een lege boel hier, ik krijg de koi niet aangeleverd, het is een wachten op de komende leveringen.

Ondertussen heb ik de voorbereidingen voor de opvang van de kleinere koi reeds klaargemaakt. Het laatste dat moest gebeuren was een mini overkapping voor vijver 9. Johnny had thuis alles al klaargemaakt, en ik had nog een deel overschot liggen van de vorige overkapping die ik niet meer zou gebruiken.

Het was gewoon een kwestie van aanpassen, en dat hebben we gisteren eventjes geregeld. Mijn camera is al een tijdje onbemand, dus het werd tijd dat ik de camera nog eens in aanslag zou nemen. Ik ben toch weer bijzonder blij met deze overkapping.

Uiteraard is het beste om deze vijver nu wat in te laten draaien met enkele koi; Normaal deed ik iedere dag een scheutje ammoniak in de vijver, maar nu heb ik er 3 mangootjes ingezet, die nemen het werk over. Wil je het filmpje zien ? Dat kan, ik heb er een montage van een paar minuten van gemaakt.

Ondertussen is de veiling van Sakai volop aan de gang. Opvallend is het aanbod van bijzonder veel mannelijke nisai. Benieuwd waar dat op gaat uitkomen. Zelf ga ik niet meebieden deze keer, ik wacht even af. Tenminste dat denk ik toch....

 

Laat Een Reactie Achter

6 reacties

wim

555


Jurgen

555

Matthijs

555


Johan

555


wim

555


Jack

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml