Afscheid van een Chagoi

Afscheid van een Chagoi

Afgelopen week is onze trouwe chagoi naar Belgie vertrokken om daar in een 100 kuub vijver verder te genieten en te groeien. Al die jaren ben ik er vanuit gegaan met een mannetje van doen te hebben gehad en juist nu blijkt ze kuit te dragen en zeker een vrouwtje te zijn. Hoe dat nu kan? Nu, eigenlijk heel simpel, ik heb haar nooit gebowld omdat ze altijd goed gehumeurd en gezond in de rondte heeft gezwommen.

Ook zijn de afgelopen weken een aantal showa's van Momotaro en Sekiguchi naar een andere vijver vertrokken waaronde mijn favoriet nr.15. Ik ben ervan overtuigd dat ze het allemaal goed krijgen bij de nieuwe eigenaren gezien de betrokkenheid en het goede gevoel dat ik bij deze mensen heb.

a.s. zaterdag 9 oktober komen er nog een paar mensen kijken naar de Sekeguchi showa's en ook die zullen zeer verrast zijn over de ontwikkeling. Hierna ga ik alleen nog zaterdag 16 oktober open. Ik hoop uiteraard nog een aantal koi te verkopen en daag eventuele liefhebbers uit om een bod te doen op een koi die hun aanspreekt en die ze graag in hun vijver zouden willen zien zwemmen.

Uiteraard heb ik mijn grenzen maar zal op een te min bod dan een eerlijk en open antwoord geven.

Ik ben benieuwd!

Kijk ook eens onder koi aanbod voor een aantal verrassingen. We hebben nog de hand weten te leggen op een aantal zeer fraaie koi en er is een koi in de verkoop gegaan die dit jaar in onze vijvers zeer fraai is ontwikkeld! Dus zoek je nog een fraaie Utsuri, Kohaku of Goshiki. Kom dan zeker eens kijken.

Meer afbeeldingen

Afscheid van een Chagoi: afbeelding 1
Afscheid van een Chagoi: afbeelding 2
Afscheid van een Chagoi: afbeelding 3
Afscheid van een Chagoi: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml