Afscheid van een vriendin

Afscheid van een vriendin

Er zijn 2 onhebbelijkheden bij het verkopen van koi. Het eerste is de zorg voor de vissen die niet altijd over rozen gaat, en de tweede is het afscheid nemen van bepaalde vissen waar je een groot zwak voor hebt.

Zoals de Japanners de "showa periode" hebben, zo hebben wij nu de Clarissa periode achter de rug. Afscheid nemen is altijd zwaar, toch zeker van koi waar je een zekere band mee hebt. Clarissa heeft ons veel voorspoed en warmte gebracht, en haar plaats zal moeilijk kunnen ingenomen worden door een andere koi.

Ze is nu eindelijk thuis gekomen bij Frans en Ans, koiliefhebbers in hart en nieren. Wij zijn er van overtuigd dat zij een fantastisch thuis heeft gevonden en dat ze hier nog vele gelukkige jaartjes zal mogen meemaken.

Het plezierige aan dit bezoek was dat we een groot aantal koi terugzagen die ons zeer dierbaar waren. We stonden versteld van de evolutie van deze meisjes. Het weerzien met de showa's van Momotaro was een beloning op zich, maar de evolutie van PIPA deed ons toch het meeste plezier. Wat een ontwikkeling...

Met een gerust gevoel zijn we terug naar huis gereden. Ans en Frans, bedankt voor de hartelijke ontvangst, de lekkere koffie en worstebroodjes, en vooral de gezellige babbel.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml