Alarminstallatie in progress

Alarminstallatie in progress

Er is niet veel te melden. We zijn nu in 10de versnelling de vijvers af aan het werken want 4 mei komt dichterbij. Het komt echter allemaal in orde, dat beloof ik je.

Ondertussen zijn ze ook met de alarminstallatie begonnen. Deze bestaat uit een aantal zichtbare en onzichtbare camera's die op stratigische plaatsen zijn gemonteerd. Alle camera's zijn aangesloten op onze computers, zodat we constant alle bewegingen kunnen bekijken. Buiten de lampen die bij de minste beweging aangaan, zal er een onmerkbaar alarm, de politie alarmeren. Ook zal ik onmiddellijk op de hoogte gebracht worden. Ben ik toevallig niet thuis, dan gaat dit automatisch naar de zonen, zodat zij onmiddellijk ter plaatse kunnen komen.

Helaas is het voortaan nodig om te investeren in degelijke alarmsystemen.

De bijgevoegde foto's van de bloemen heeft ook nog wat uitleg nodig. Dit is de bloem die in Japan Shiba Zakura wordt genoemd, en dit is ook de naam van onze Shiba. Als je wat fantasie hebt, lees je ook Oshiba Shigure in de naam...Of het iets met elkaar te maken heeft, dat weet ik niet.

Verder laat ik jullie nog even meegenieten van de filmkes van vandaag. Ik moet zeggen dat ik bijzonder gelukkig ben met de aankoop van al mijn koi. Het zijn prachtbeestjes en super de luxe om te bekijken. Nooit heb ik zoveel plezier gehad van mijn aankopen, en dit na de desastreuse dag van verleden week tijdens het ophalen van de koi.

Shiba Zakura

Showa Momotaro

Kohaku Matsue

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137