All Japan Koi Show 2016

All Japan Koi Show 2016

Binnenkort start de strijd weer los in de All Japan Koi Show. Wij doen voor de eerste keer ook mee in dit evenement.

De show zal plaatsvinden op zaterdag 30 en zondag 31 januari en is de meest prestigieuze koishow ter wereld mag ik wel zeggen.

De doitsu sanke van Shinoda zal ingezet worden door Ryuki Narita, zowel op de AJKS als op de AJYKS. (All Japan young koi show) Ik veronderstel dat iedereen deze koi wel kent ondertussen.

Ze is van ondertussen van eigenaar verandert, maar die wil nog even onbekend blijven. Ik heb totaal geen idee of deze koi kans maakt op een prijs, en ik heb nog nooit meegedaan in deze show. Maar laat ons het beste hopen, ik hou je op de hoogte zodra ik nieuws heb.

Een sfeerbeeld werd ons meegegeven door Jane Maneerat via deze video, en als Jane deze filmpjes of foto's maakt, dan is het altijd plezierig om naar te kijken.

Na deze show komen de veilingen over het algemeen, maar ik kan er de eerste veiling nooit bijzijn. Ik ga namelijk enkele weken op vakantie, zoals ik ieder jaar doe, en dat is net iets belangrijker op dit moment dan de AJKS of de veiling. En eerlijk gezegd….ik kan hem gebruiken, want het was een hectisch jaar.

Uiteraard zal ik wel verslag brengen en eventueel biedingen accepteren van de koi die aangeboden worden op de veiling. Vermoedelijk zal mijn volgende japantrip in maart zijn, maar dat is voor later.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240