Op maat geleverd

Op maat geleverd

Ja, je mag de foto's gebruiken en in het nieuws vermelden, maar geen naam of locatie doorgeven. Dat krijg ik tegenwoordig dikwijls te horen, misschien iets te dikwijls...

Dus zet ik vandaag weer maar eens een klein project online van een overkapping die ergens in Nederland of België werd geplaatst, god weet waar.

Ik weet het natuurlijk, want ik heb bemiddeld in de verkoop. De koper is er bijzonder blij mee en de producent, vijveroverkappingen.nl is me hopelijk weer dankbaar voor de publiciteit.

Hij verdient het, want zijn werk is van prima kwaliteit. Ondertussen heb ik al bemiddeld voor een 5-tal overkappingen, en dan te bedenken dat de winter ons tot hiertoe in de steek laat...

Alles werd minutieus opgemeten om de overkapping overal tot op de millimeter te laten passen. Vermits de plaats van bestemming ver van de productieplaats lag, werd er enkel gefabriceerd op de maten die doorgegeven worden.

Het resultaat mag gezien worden, nergens geen foutje en alles paste perfect van het moment dat de overkapping geïnstalleerd werd. Succes verzekerd….

Alles wordt ook supergemakkelijk gemaakt door de moderne communicatiemiddelen natuurlijk, de wereld is zo klein geworden, wat een verschil tegenover pakweg 20 jaar geleden.

Dat doet me soms wel eens filosoferen en terugdenken aan vroeger, en tevens de vraag stellen, wat zal het over 20 jaar zijn. Het is moeilijk voor de oudere generatie om alles te kunnen volgen, maar gelukkig ben ik verplicht om de ontwikkelingen te volgen.

Het heeft wel zijn voor- en zijn nadelen. Het is fijn als je altijd te bereiken bent, zelfs dag en nacht, want tegenwoordig stopt mijn dag niet meer om 17.00 uur…integendeel.

Mijn vrouw schudt af en toe meewarig het hoofd, want als ik eindelijk de tijd neem om rustig naar de TV te kijken en languit op mijn zetel ga liggen om te ontspannen begint het tegenwoordig…biep biep…Luc wat kost deze koi ? Zwemt deze nog bij jou en mag deze nog tot april blijven ? Dan tring, tring….Luc mag ik eens wat vragen... ?

Mijn vrouw lacht zich af en toe een kreukel als ik daar lig met mijn telefoon in de hand om alle boodschappen zo snel mogelijk te beantwoorden. Ik heb het er ook moeilijk mee om niet te antwoorden. Ik vind klanten namelijk belangrijk en ik vind dat iedereen zo snel mogelijk een antwoord verdient, hoe moeilijk het ook is.

Biep… biep…Hoi Luc how are you today, dat is dan weer whats app vanuit Spanje. "Do you have other female kohaku with good grow potential ?" Ieder heeft zo zijn voorkeur van communicatiemiddel, en in dit geval krijg ik er nog een filmpje bij van zijn koi.

Alvaro heeft zijn vertrouwen aan mij gegeven en is overgegaan tot de aankoop van koi die groot kunnen worden. Hij houdt nu eenmaal van kohaku en heeft dit tweetal aangekocht, dat binnenkort moet verstuurd worden.

Even later komt mijn Vietnamese vriendin aan de lijn. Jawel hoor, ik heb ook een Vietnamese vriendin die koi via mij heeft aangekocht. Een paar maanden geleden contacteerde ze me om wat raad te vragen via facebook, en blijkbaar geef ik vertrouwen, want ze heeft geluisterd en precies gedaan wat ik haar verteld heb.

Ik heb ze in contact gebracht met Paul, ze is naar Japan gevlogen in december en heeft een flinke partij gekocht van Momotaro en van Taniguchi. Ze is volop bezig om vijvers te bouwen in het centrum van Ha Noi, wat "binnen de rivier" betekent heb ik ondertussen opgezocht, en stelt me dagelijks nog wat vragen.

Ze stuurt me ondertussen dagelijks wat foto's van de opbouw van haar vijvers. Het is een totaal andere wereld, en als ze haar bedrijfje opstart zal ik er wel eens een nieuwsitem over schrijven, ik vind het de moeite om te zien, tof hoor...

Wie had kunnen denken dat de wereld zo klein is geworden. Spannend, maar niet altijd ontspannend. Ik geniet echter met volle teugen van de erkentelijkheid en ook van het feit dat ik altijd goed de moderne ontwikkelingen heb opgevolgd en open sta voor de moderne communicatie.

Gelukkig maar, want zo blijft mijn leven spannend en blijf ik jong. En ja...ik geniet nog iedere dag....

Meer afbeeldingen

Op maat geleverd: afbeelding 1
Op maat geleverd: afbeelding 2
Op maat geleverd: afbeelding 3
Op maat geleverd: afbeelding 4
Op maat geleverd: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240