Allerlaatste selectie

Allerlaatste selectie

Dit is de laatste selectie en tevens de allerlaatste dit jaar. Onbekend is onbemind, maar als ze dan bekend worden, zijn ze dikwijls veelbelovend.

Ik zal vrijdagavond speciaal openhouden van 17.00 tot 20.00 uur om de laatst geselecteerden voor te stellen. Er zijn soms mensen die s’zaterdags niet kunnen kopen, en daarom zal ik in de maand september vrijdags’s speciaal voor deze mensen openhouden. Het is tevens ook te laatste run voor de eindronde, want in oktober gaan we opnieuw naar Japan om te proberen een nieuwe selectie samen te stellen. Het zal geen sinecure zijn met de koers van de Japanse Yen op dit ogenblik.

Rini, Ben en ik, zijn de ganse dag in de weer geweest. Vooreerst hebben we Domino terug thuis gebracht, en ik heb hier nog een filmpje van gemaakt, en dat zal vermoedelijk het laatste zijn van deze samurai. Daarna hebben we de ganse dag verder geselecteerd. In totaal zullen er een 60-tal vissen voorgesteld worden die ofwel mee kunnen genomen worden, of die in de groeivijver mogen verder groeien. Morgen moet ik nog een 10-tal koi ophalen van een andere locatie en dan is mijn septembercollectie volledig.

Het is een zeer fraaie collectie geworden met fantastisch mooie koi, die alle verwachtingspatronen nog kunnen inlossen. De meeste prijzen zullen variëren van 495 euro tot 795 euro, met enkele uitschieters die iets duurder zullen zijn. Indien je deze koi wil laten doorgroeien op 26° van begin november tot april 2011 zal ik daar 250 euro extra voor aanrekenen. Er mogen echter maar 20 koi geselecteerd worden voor de groeivijver, en enkel uit de ons aangeboden selectie. De koi blijven tot begin november in Arendonk in de binnenbakken op 24° en daarna naar de groeivijver tot begin April. De ganse maand september zal in het teken staan van deze koi.

Ik ben dus open op vrijdag 3 september van 17.00 tot 20.00 uur en zaterdag 4 september van 11.00 tot 16.00 uur. En zoals altijd ben je van harte welkom.

Hier een klein voorproefje van de laatste selectie, waarbij ik wel even moet aangeven dat deze filmpjes zijn voor de selectie, en dat niet alle koi door ons werden geselecteerd.

groeivijvercollectie 1

groeivijvercollectie 2

groeivijvercollectie 3

Voor iedere koi die aangekocht wordt, zal er 10 euro in de CliniClownactie worden gestort.

De totale pot van de CliniClownactie staat momenteel op 267 euro.

Er is nog geen reactie op het aanbod van Rini. Ik hoop dat er toch mensen interesse hebben voor dit uniek aanbod.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: vanaf 11.00 tot ± 16.00 uur.
Zondag: GESLOTEN WEGENS REIS JAPAN
Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SH-NA18-44

showa SH-NA18-44
Koi Evolutie

1805001

Archief 1805001