Altijd plezierig om je klanten nog eens terug te zien

Altijd plezierig om je klanten nog eens terug te zien

Zaterdag 4 augustus werden de koi gegeven aan de trouwe klanten van interkoi.

Deze waren om 9.00 al present om hun lievelingskoi uit te kiezen. Zoals reeds gezegd maakt interkoi weinig reklame in boekjes of andere, en werd er besloten om klanten van Interkoi die voor een bepaald minimum bedrag koi hadden aangekocht in 2007, een gratis koi te laten uitkiezen. De zon scheen en het kon eigenlijk al niet meer stuk.Toch mijn petje af voor de mensen die weeral van heinde en verre kwamen om hun koi uit te kiezen. Het is toch telkens weer een plezier om je klanten eens terug te zien.

Uiteindelijk werd ik dan nog eens verplicht om te poseren met de getrouwheidscheque in de hand, wat ik niet zo graag doe. Uiteindelijk heb ik het dan toch maar gedaan omdat er een prachtige "Madame" naast mij werd geplaatst, en omdat ik de gelegenheid had om op de achtergrond toch nog eens reklame te maken voor de firma's die Interkoi met hart en ziel steunen, met naam deltafiltration van Peter Jacobs en logilabel van Ton Janssens....Ik ben jullie hier nog altijd dankbaar voor.

De foto's geven een indruk van deze plezierige dag en nogmaals mijn dank aan alle klanten die interkoi zo goed gesteund hebben dit jaar.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137