Appeltern 2010

Appeltern 2010

Appeltern 2010 is een feit. Moeilijk aangegeven en een beetje verkeerd gereden, maar eigenlijk is het eenvoudig te vinden.

Je rijd gewoon richting Eindhoven en volgt altijd Nijmegen tot je afslag Ravenstein tegenkomt. Hier ga je richting Ravenstein en volgt Appeltern zo simpel is het. Onderweg heb je nog wat pitoreske Brabantse dorpjes en een gezellig pont, zodat je de Maas overkan. Als je de Maas overbent rij je altijd rechtdoor tot je enkele oranje vlaggen ziet aan de rechterzijde, en dan ben je er bijna. (niet het dorp Appeltern inrijden...) Vanaf Arendonk is het ± 95 km en anderhalf uur rijden.

Ontvangst picobello geregeld, zeer verzorgde tuinen, de moeite waard om te zien. Het terrein waar de koishow plaatsvind is gezellig gecnetralisseerd tussen de tuinen, en er heerst een zeer gemoedelijke sfeer. Alles ademt een goed gevoel, en ben je niet van plan te komen, denk er dan nog eens over na, want volgens mij wordt het een groot succes.

Na het uitladen van de koi, hebben we onze stand ingericht, vrij eenvoudig, maar wel gezellig...

We hebben centraal een tafel met stoelen staan, en iedereen is zoals altijd van harte welkom. Tevens zetten we Rini natuurlijk in het zonnetje, zodat hij zijn boek kan presenteren. Iedereen die interesse heeft, kan het boek van Rini in voorverkoop bestellen.

Voor het overige zullen we onze interkoi jassen proberen te verkopen met de bijhorende T-Shirts en eventueel de unieke CD. Verder hebben we de speciale Gel van PIP en de gewone PIP bij.

We hebben ons Vat goed bekeken en we waren heel tevreden. We hebben dit jaar een prachtige collectie samengesteld, al zeg ik het zelf. De maten lagen juist verkeerd, maar dat wisten we al. Ja, we zijn heel tevreden, en vooral de uitlating van de Engelse benchers was het mooiste compliment: We have to be carefull in measuring, as I can see the quality in the VAT.... en dat is niet verzonnen...

Eén klein minpuntje: de prachtige sandan kohaku werd tijdens het benchen onopzettelijk beschadigd en verloor 2 schubjes op een vervelende plaats. De bencher van dienst heeft zich verontschuldigd, maar wij zagen dat hij hier echt niets aan kon doen. Hij vertelde me wel dat hij het zou doorgeven aan de jury. Spijtig, maar het is niet anders...binnen een half jaar is het weeral vergeten.

Geniet nog even van de filmpjes en dan zien we jullie morgen of overmorgen misschien in Appeltern.

Appeltern-01

Appeltern-02

Appeltern-03

Appeltern-04

Appeltern-05

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml