April, een drukke maand

April, een drukke maand

Dat het een drukke maand zal worden is bekend. Meerdere koi zullen opgehaald worden, en ook meerdere koi zullen aankomen uit Japan. Bovendien zal de eerste koishow plaatsvinden in Affligem en het probleem is dat alles een beetje samenkomt op dezefde dagen, dus daarom even een overzicht.

Op donderdag 18 april komt een transport uit Japan aan. Er zal een hele lading koi aankomen voor alle Interkoi vestigingen.

Op vrijdag 19 april komen alle verkochte koi binnen van Michael uit Duitsland. Deze zullen binnen opgevangen worden en moeten door de klanten opgehaald worden, maar.....er is de koishow op 20 en 21 april, en ik moet samen met André aanwezig zijn op deze show.

Daarom is het onmogelijk om de koi die van Duitsland komen op te komen halen op deze datum. Ze zullen dus een week later pas kunnen opgehaald worden, en dit vanaf zaterdag 27 april of zondag 28 april. Uiteraard is het ook mogelijk om vanaf 22 april een afspraak door de week te  maken om eventueel de koi te komen ophalen.

Ik zal iedereen die een koi uit Duitsland heeft gekocht proberen persoonlijk  op de hoogte te brengen. Hou er ook nog rekening mee dat er op dit ogenblik een nieuwe veiling van Duitsland actief is die zaterdag eindigt, en ook de koi die verkocht worden, zullen op 19 april mee geleverd worden.

veiling interkoi

Interkoi zal dit keer vooral door Interkoi Ameide vertegenwoordigt worden op de BKS. We beschikken over 3 vaten en een stand waar je ons kunt ontmoeten. Welke koi we zullen inzetten is nog een geheim, maar we zullen ons best doen om ons van onze beste kant te laten zien.

Het loopt allemaal wat samen, maar mits een goede organisatie zal het allemaal hopelijk wel in goede banen kunnen geleid worden. Een hekel punt blijft dan nog over en dat zijn de leveringen van de Saki Hikari.

Blijkbaar zijn er problemen met het vrijgeven van de goederen, alhoewel ik hier niet echt zicht op heb. André heeft dit normaal onder controle, maar er is nog geen zekerheid over de levering. Ik hoop in ieder geval dat ik alles deze week zal binnenkrijgen en indien dit is, zal ik alle klanten persoonlijk op de hoogte brengen.

Hou er dan ook nog rekening mee dat André volgende week 3 april vertrekt  naar Japan om aankopen te doen, en dat Wiechert van Intakoi Fuit enkele dagen later ook vertrekt om aankopen te doen. Alle nformatie zal doorgegeven worden, dus hou de website in de gaten.

Ik hoop dat dit duidelijk is en dat alles naar wens mag verlopen.

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml