Arcen 2019 is voorbij

Arcen 2019 is voorbij

Ik moet zeggen dat het een heerlijk weekend was, ik heb ervan genoten. Het weer was niet denderend maar goed op de juiste momenten en het bezoekersaantal mocht er zeker zijn.

Ik heb bijna niets aan te merken op de organisatie, alles was piekfijn geregeld. Kritiek is goedkoop, kost niets, maar is niet aan de orde.

Een puntje van aandacht zou kunnen zijn dat er moest gezorgd worden voor een goede WiFi voor de deelnemers, dat zou in deze tijden geen probleem mogen zijn. Dit is geen kritiek, maar een opbouwende mededeling, want een dag zonder telefoon is eigenlijk een luxe….maar ja….

Het debenchen, het moment waar ik altijd een gloeiende hekel aan heb, is vlekkeloos verlopen. Geen stress, geen gedrum, het was even hard werken om alles in goede banen te leiden en we konden huiswaarts keren.

Ik denk dat de mensen die onder de begeleiding van Ben en mij ook meegedaan hebben met de show, meer dan tevreden waren. Mijn dank gaat natuurlijk uit naar de helpers, Johnny, Bart en Ben. Altijd een luxe om op zoveel steun te mogen rekenen.

Benny glunderde met zijn 1ste prijs en zijn friendship award van de Hong Kong Club, en Toon moest even zijn teleurstelling verbijten, maar kon zich nadien dan toch schikken in zijn 1ste prijs met de fantastische Momotaro Hikari Muji. Onverwacht kreeg hij er ook nog een friendship award bij, maar ik ben vergeten van wie, ik dacht Zuid Afrika.

Zijn ouders waren ook op bezoek, en ze glunderen alle drie op de foto. Ik merk wel dat ze veel mooier kunnen lachen dan ik. Ja, ik weet het, lachen is niet mijn sterkste punt….

Ik hoop dat ze door meedoen aan de show een trent hebben gezet naar andere klanten die misschien ook eens geneigd zijn om mee te doen aan een show. Ik heb geleerd dat, als de koi nog in Arendonk zwemmen, ik deze naar eender welke show kan meenemen. Daar worden de koi in mijn vaten gezet, de klant wordt afzonderlijk vermeld en worden ook afzonderlijk op het podium geroepen.

Ik wist niet precies hoe het in zijn werk zou gaan, maar toen ze Toon naar het podium riepen onder vat 59, wist ik dat Interkoi nadien aan de beurt kwam met vat 59. Je kunt dus gewoon onder je eigen naam de prijzen in ontvangst nemen…als ze winnen natuurlijk.

Een compliment is op zijn plaats voor de snelle gang van zaken in het dirigeren van de prijsuitreiking. De prijzen werden per vat afgeroepen, beginnend met vat 1, zodat de deelnemers zich al naar het podium konden begeven bij het afroepen van de prijzen, zodat alles vlot en snel verliep. Zo werd het geen saaie bedoeling, makkelijk op te volgen zonder onderscheid.

De major awards en de friendship award werden tenslotte nog eens afzonderlijk opgeroepen. Op deze manier verliep alles soepel. Well done….

Fabio kwam naar de Belgische Koishow vanuit Parma, Fabio kwam naar Arcen vanuit Parma, dit vraagt om respect. Ik weet niet of ik het op zou kunnen brengen, maar deze vriendelijke man moet en zou beloond worden voor zijn inzet.

Hij had de Young champion in optie gezet, want wou deze graag kopen. Ik weet dat Fabio bijzonder veel moeite moet doen om koi te kweken, en iedereen staat versteld van zijn resultaten. Ik weet ook dat hij financieel niet alles kan waarmaken.

In een impulsieve bui heb ik dan besloten om hem de Young champion cadeau te geven als blijk van respect voor zijn inzet en zijn toewijding in de koi hobby. Fabio was er danig van onder de indruk. Ik hoop dat ik in de toekomst nog goede dingen zal horen en dat deze Young champion hem veel geluk zal brengen.

Tenslotte nog dit: door de commotie ben ik vergeten mijn bekers op te halen. Gelukkig dacht Pieter aan mij, en zal hij morgen de bekers meenemen en afzetten bij Ben, zodat ik deze aan de rechtmatige personen kan afleveren.

Bedankt Holland Koi Show of HKS, bedankt Euregio koishow, bedankt BKS, voor deze prachtige shows die het koigebeuren een extra elan geven dat nodig is om de hobby op een hoog niveau te houden.

Nu heb ik genoeg geslijmd, nu moet ik weer zorgen dat er koi verkocht worden, anders kan de bruine het niet blijven trekken. Kom dus allen af naar Arendonk om de laatste goed koi een degelijk onderkomen te verschaffen…

Meer afbeeldingen

 Arcen 2019 is voorbij: afbeelding 1
 Arcen 2019 is voorbij: afbeelding 2
 Arcen 2019 is voorbij: afbeelding 3
 Arcen 2019 is voorbij: afbeelding 4
 Arcen 2019 is voorbij: afbeelding 5
 Arcen 2019 is voorbij: afbeelding 6
 Arcen 2019 is voorbij: afbeelding 7
 Arcen 2019 is voorbij: afbeelding 8
 Arcen 2019 is voorbij: afbeelding 9
 Arcen 2019 is voorbij: afbeelding 10
 Arcen 2019 is voorbij: afbeelding 11
 Arcen 2019 is voorbij: afbeelding 12

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240