Arcen, het mekka van de koishow

Arcen, het mekka van de koishow

Eindelijk is het zover, de eerste keer Arcen. Normaal zou ik de show in Arcen niet meedoen, maar Rini bleef maar aan mijn hoofd zagen...

Nu zijn we zover, en ik moet het eerlijk toegeven...ik voel me er goed bij. Gisteren besloten we om s'morgens zo vroeg mogelijk te vertrekken, want er werd een serieus hete dag voorgespiegeld. ZijN wij blij dat we deze beslissing genomen hebben. Deze morgen om 7 uur begon ik alle dozen klaar te zetten, gevuld met water en tegen 8 uur kwamen mijn fantastische helpers om me te helpen inpakken. Ik moet ze via deze weg toch nog eens extra bedanken, want ze zijn beiden van goudwaarde, zowel Rini als Ben.

Om 8.45 waren alle koitjes netjes ingepakt, de vrachtwagen geladen met de spullen voor de showtent, en rond 9 uur (moet 10 uur zijn natuurlijk... :) ) waren we ter plaatse. Indrukwekkend hoor...alles perfect geregeld, vriendelijke mensen, behulpzaam indien nodig, het is inderdaad grote klasse wat deze koishow uitstraalt. Iedereen was druk in de weer om alles op te bouwen, en wij waren gelukkig bij de eersten om onze vissen te bowlen. Onze stand is nummerke 126 voor de mensen die het nog niet weten, en onze bowls zijn nummerke 43 en 44.

Ik ben normaal vrij bescheiden, maar ik moet toch toegeven dat ik nu toch wel ontzettend trots was toen ik onze koi zag zwemmen. Mijn bowls zagen er geweldig uit, en wij zijn toch ontzettend trots op wat we aan de mensen kunnen laten zien. Shiba zag er fantastisch uit, op enkele hi plekjes op de wangen na, maar de huidkwaliteit en de body was top. Ik verwacht er ditmaal veel van, misschien iets te veel. De sadazo sanke is een plaatje en de andere straalden als het ware. Ja, wij mogen er terecht trots op zijn. In de andere bowl zaten de tosai, en zoals reeds gezegd, dit is meer om te showen dan om prijzen te winnen. Voor de geinteresseeerden: hier zitten enkele echte tategoi tussen hoor...

Als je in Arcen komt, vergeet dan zeker niet naar onze nieuwe promotiefilm te kijken. Deze is speciaal voor Arcen gemaakt, en je ziet er vele koi in die ook in de bowls zitten. De film werd na een rondvraag via het nieuwsitem in elkaar gestoken door Dominic Happé, op verzoek en samenwerking met Stephan van Westen. Het resultaat mag er zeker zijn. Mensen die graag interesse hebben om een bedrijfsfilm te laten maken door Dominic...neem even contact met mij op, of je kan het ook rechtstreeks via do_happe@hotmail.com. Dominic en Stephan, nogmaals bedankt voor je inzet en de fantastische publiciteitsfilm.

Het beloven fijne dagen te worden en je bent altijd welkom in onze showtent nummerke 126. Ook aanwezig zijn Interkoi Almere en Interkoi Brakel.

Sfeerfilm Arcen_01

Sfeerfilm Arcen_02

Sfeerfilm Arcen_03

Sfeerfilm Arcen_04

Op de valreep nog een mooi filmpje ontvangen van Stefan en vriend. Thx...

filmpje van Stefan

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml