Arcen kent zijn winnaar

Arcen kent zijn winnaar

De meesten onder u zullen al wel weten wie er gewonnen heeft in Arcen.

Ik heb er weinig over meegekregen, maar wat ik heb kunnen lezen is dat Ma-Koi de grote winnaar is geworden op de show, met zowel de Grand Champion, de Supreme Champion als de Mature Champion en tenslotte nog de Grand Champion B.

Je zou je al af gaan vragen of er nog iemand anders meegedaan heeft aan de show !! In ieder geval een dikke proficiat voor Ma-Koi.

De senior Tategoi is gegaan naar Floor van Dommelen met een kohaku van Ikarashi Kazuto, en de overige prijzen zullen vandaag wel bekend worden gemaakt, en is iedereen weer gelukkig.

Het meeste van de uitslagen kan je terug vinden via de diverse facebook kanalen veronderstel ik. De bijhorende foto's heb ik ook van de facebook pagina's geplukt van de betreffende winnaars.

Wat me wel opvalt is het feit dat ik bijna geen showa of sanke zie bij de grote winnaars. Het zou fijn zijn moest er iemand op de show geweest zijn die me kan vertellen hoe het zat met de concurrentie, want dat is natuurlijk ook een belangrijk aspect.

Het was te verwachten dat er gisteren dan ook weinig volk over de vloer zou komen. Het was dus een eenzame en rustige dag. Ik heb dan maar wat controlewerkjes uitgevoerd en wat kleine aanpassingen gedaan, waarbij ik echter met mijn patatten in een vijver ben gevallen....kopke onder. Gelukkig was er niemand aanwezig, en kon ik mijn hachje zonder veel hilariteit uit het water heisen, wat ook niet zo eenvoudig was.

Zou ik nu een selfie maken, of niet ? Mooi voor mijn kleinkinderen dacht ik, maar plots besefte ik dat mijn telefoon ook in het water gevallen was...lap, daar gaan we weer, er lag inderdaad nog een vierkant dingetje op de bodem van de vijver...pas nieuw, 14 dagen oud, een smartphone van Samsung, de S4...hij ligt nu tussen de rijst, en nu maar hopen dat hij het morgen of overmorgen weer doet....

Ik reed dan maar vlug naar huis om andere kledij aan te trekken, en jawel hoor...ik was nog niet thuis of ik kreeg al telefoon dat er iemand aan de poort stond.

Bart en Patty kwamen even kijken naar enkele bepaalde vissen. Ze waren nog maar een goed jaar bezig en wilden hun vijver uitrusten met niet teveel vissen, maar wel van een bepaalde grootte en kwaliteit. Een verstandig besluit dat je niet zo dikwijls tegenkomt.

Wat kan ik dan anders doen dan de nodige informatie te geven ? Ik heb ze de verschillende mogelijkheden laten zien, door enkele koi te bowlen.

Enkele overblijvende sanke van Momotaro-01

Enkele overblijvende sanke van Momotaro-02

Sanke Momotaro, ginrin showa van Maruhiro en showa van Isa

Ik hoop dat ze wat gecharmeerd waren door datgene wat ik laten zien heb.

Meer afbeeldingen

Arcen kent zijn winnaar: afbeelding 1
Arcen kent zijn winnaar: afbeelding 2
Arcen kent zijn winnaar: afbeelding 3
Arcen kent zijn winnaar: afbeelding 4
Arcen kent zijn winnaar: afbeelding 5
Arcen kent zijn winnaar: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240