Van A naar A

Van A naar A

Daarmee bedoel ik van Arcen naar Arendonk is maar een kleine stap.

Terwijl het grote evenement weer plaatsvind in Arcen, moet ik me tevreden stellen om enkele klanten te ontvangen, wat ik overigens met veel plezier doe. Ik kreeg bezoek van René en Christiaen die uit Duitsland, meer bepaald regio Bremen een bezoek wilden brengen aan Interkoi Arendonk, toch een eer om van zover even langs te komen.

Ze werden vergezeld door een andere Christiaan, die overigens op mij een zeer goede indruk naliet. Ze waren gefascineerd door de koi die op de website stonden, en wilden alles eens van naderbij bekijken, laat ons zeggen, kijken of het ze beviel wat ze op de website voorgeschoten kregen.

Wat kan je dan anders doen dan je beste beentjes voorzetten. In het begin wat voorzichtig, maar het ijs was toch vrij snel gesmolten toen ik enige koi liet zien, vooral dan van Momotaro, want dat is tenslotte mijn "huiskweker".

Ik legde hen uit dat ik al 8 jaar koi van Momotaro importeerde, en dat ik toendertijd bijna de enige was die veel Momotaro aankocht. Vanaf dit jaar wil iedereen Momotaro verkopen, zo zie je maar wat te titel GC teweegbrengt, maar dat vergt toch enige kennis, en bovendien geniet ik nog altijd bepaalde privileges die een ander niet heeft, grotendeels te wijten aan mijn trouw, opgebouwd in de voorgaande jaren.

Tenslotte koop ik ieder jaar een hoop Momotaro koi, en heb ik een zekere rangorde in de Momotaro hierarchie. Laat het dan niet de hoogste rang zijn, ik geniet toch bepaalde privileges...

Binnenkort vertrek ik weer voor mijn eerste reis naar Japan om hun eerste veiling van het najaar bij te wonen, en ik ga mijn strategie een beetje aanpassen. Tegen die tijd zal ik een speciale login voor andere dealers aanmaken op mijn website, die eventueel ook koi kunnen aankopen, vooral van Momotaro, en dan tegen dealerprijzen.

Optioneel kunnen ze ervoor kiezen om de koi zelf op te halen in Schiphol, of eventueel nog een tijdje te laten zitten in Arendonk. Het voordeel is dat ze de kosten voor de reis niet moeten maken, dat ze gebruik kunnen maken van de voorrechten die ik krijg, dat ze niet persé meerdere koi moeten aankopen, maar per stuk kunnen bestellen, enz... daarover later meer....

Ik kon me niet van de indruk ontdoen dat mijn gasten toch onder de indruk waren van de aangeboden koi, en dan heb ik het hier toch vooral over de prijs/kwaliteit verhouding. René was vooral in de wolken over Rio, mijn Isa showa, en het zou me niet verbazen als deze aangekocht zou worden, samen met nog enkele andere Isa. Ze moesten nu eerst naar Arcen, want daar is het dit weekeinde om te doen.

Ik heb niet zoveel filmpjes gemaakt, maar hier zijn er toch enkele:

1403025-1302053

1403007-1403006-1403003-1304051-1304056-1403004

1403007-1403006-1403003-1403004

Ik ben benieuwd of dit nog een vervolg zal krijgen. Ik ben bang dat het vandaag een eenzame dag zal worden. Ik veronderstel dat er veel volk naar Arcen zal gaan, en dat er weinig of geen klanten zullen komen dit weekend. Ook hier ben ik benieuwd naar.

Meer afbeeldingen

Van A naar A: afbeelding 1
Van A naar A: afbeelding 2
Van A naar A: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240